oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kontakt, prostota rozmowy
poszum
post 20.09.2008 - 09:31
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Witam. Trafiłem tu niby przypadkiem, ni to świadomie... Mam prośbę. Czy znajdzie sie ktoś kompetentny, z doświadczeniem w sprawach oobe, kto zostawi mi swój telefon na mailu bym mógł konkretnie porozmawiać ? Wszak mówić jest łatwiej i wiele rzeczy można wyjaśnić na bieżąco. Czytam też tutaj o zapamiętywaniu snów.
Pamiętam każdy swój sen. Od zawsze tak było. Jeśli to możliwe proszę o kontakt. Mój mail [email protected]. Dziękuję.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tom
post 20.09.2008 - 10:08
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

Poszukaj kogoś ze swojej okolicy ;-)

+Quote Post
SORROW
post 20.09.2008 - 16:18
Post #3

Guests

CYTAT(tom @ 20.09.2008 - 11:08) *
Poszukaj kogoś ze swojej okolicy ;-)

A jak chłopak jest np ''ze wsi'' .Jakby się sołtys, albo nie daj Bóg proboszcz dowiedział się o jego zainteresowaniach ... ban na profity z GS-u murowany.

*Poszum - w obecnych czasach dawanie komuś swojego numeru telefonu - szczególnie osobom z neta może nie być najlepszym pomysłem.
Ostrożnie z tym .

+Quote Post
poszum
post 20.09.2008 - 16:30
Post #4

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(SORROW @ 20.09.2008 - 17:18) *
A jak chłopak jest np ''ze wsi'' .Jakby się sołtys, albo nie daj Bóg proboszcz dowiedział się o jego zainteresowaniach ... ban na profity z GS-u murowany.
*Poszum - w obecnych czasach dawanie komuś swojego numeru telefonu - szczególnie osobom z neta może nie być najlepszym pomysłem.
Ostrożnie z tym .

Synkowie moi nie jestem jakims tam chłopaczkiem, szczególnie dla was. Po odpowiedziach widze że parodystów tu nie brakuje. Nie was wiec prosze o pomoc a tych którzy mi jej udzielic mogą. Wracajcie do szkoły. pozdrawiam.

+Quote Post

Posty w temacie
2 Stron V   1 2 >

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park