CYTAT(twistoid @ 21.09.2008 - 12:31)

Pokora nie polega na służbie jakiemus kolesiowi co nawet sie dobrze nie przywitał a już powiadamia ludzi bezczelnie o swoich wymaganiach wzgledem otoczenia .Co innego jakbys sie przywitał czy cuś .Twoja usilna chec znalezeienia jakiejs osoby co ci bedzie dawała rady jest conajmniej dziwna , wrecz odpychająca.Mam dla Ciebie dobra rade poczytaj sobie forum mysle ze bedziesz ustaysfakcjonowany .
czy WITAM nie wystarczy ? Czytaj uważnie. Moja prośba była jasna w pierwszym poście. Podkreślam PROSBA na co jakiś "koleś"( ty wiesz kto) odpisał "poszum - po ch*j " Nie obraziłem nikogo ani nawet nie dyskutowałem. Oczywiscie skasował te odpowiedz teraz. Tak traktujecie "zwykłych" ludzi ? Nie warto juz podejmowac tej dyskusji. Chyba sie zgodzisz. Ponawiam jednoczesnie apel do tych , co mienią sie "starszyzną" tego forum. Jesli macie "jaja" to zgodzicie sie na weryfikacje swojej wiedzy i umiejętności w gronie tych , którzy nie kilka a kilkadziesiąt lat poswiecili na zgłebnianie tajemnic swiatów równoległych. I nie ma co sie puszyc ani denerwowac. Wszak nabywane zdolnosci powinny otwierac was na innych a nie ograniczac. Pozdrawiam i jesli pozwolisz zaczekam na tych odważnych.