oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kontakt, prostota rozmowy
poszum
post 20.09.2008 - 09:31
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Witam. Trafiłem tu niby przypadkiem, ni to świadomie... Mam prośbę. Czy znajdzie sie ktoś kompetentny, z doświadczeniem w sprawach oobe, kto zostawi mi swój telefon na mailu bym mógł konkretnie porozmawiać ? Wszak mówić jest łatwiej i wiele rzeczy można wyjaśnić na bieżąco. Czytam też tutaj o zapamiętywaniu snów.
Pamiętam każdy swój sen. Od zawsze tak było. Jeśli to możliwe proszę o kontakt. Mój mail [email protected]. Dziękuję.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
twistoid
post 21.09.2008 - 11:31
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Pokora nie polega na służbie jakiemus kolesiowi co nawet sie dobrze nie przywitał a już powiadamia ludzi bezczelnie o swoich wymaganiach wzgledem otoczenia .Co innego jakbys sie przywitał czy cuś .Twoja usilna chec znalezeienia jakiejs osoby co ci bedzie dawała rady jest conajmniej dziwna , wrecz odpychająca.Mam dla Ciebie dobra rade poczytaj sobie forum mysle ze bedziesz ustaysfakcjonowany .

+Quote Post
poszum
post 21.09.2008 - 13:22
Post #3

Częsty Gość Rodziny
**

CYTAT(twistoid @ 21.09.2008 - 12:31) *
Pokora nie polega na służbie jakiemus kolesiowi co nawet sie dobrze nie przywitał a już powiadamia ludzi bezczelnie o swoich wymaganiach wzgledem otoczenia .Co innego jakbys sie przywitał czy cuś .Twoja usilna chec znalezeienia jakiejs osoby co ci bedzie dawała rady jest conajmniej dziwna , wrecz odpychająca.Mam dla Ciebie dobra rade poczytaj sobie forum mysle ze bedziesz ustaysfakcjonowany .

czy WITAM nie wystarczy ? Czytaj uważnie. Moja prośba była jasna w pierwszym poście. Podkreślam PROSBA na co jakiś "koleś"( ty wiesz kto) odpisał "poszum - po ch*j " Nie obraziłem nikogo ani nawet nie dyskutowałem. Oczywiscie skasował te odpowiedz teraz. Tak traktujecie "zwykłych" ludzi ? Nie warto juz podejmowac tej dyskusji. Chyba sie zgodzisz. Ponawiam jednoczesnie apel do tych , co mienią sie "starszyzną" tego forum. Jesli macie "jaja" to zgodzicie sie na weryfikacje swojej wiedzy i umiejętności w gronie tych , którzy nie kilka a kilkadziesiąt lat poswiecili na zgłebnianie tajemnic swiatów równoległych. I nie ma co sie puszyc ani denerwowac. Wszak nabywane zdolnosci powinny otwierac was na innych a nie ograniczac. Pozdrawiam i jesli pozwolisz zaczekam na tych odważnych.

+Quote Post
SORROW
post 21.09.2008 - 14:19
Post #4

Guests

CYTAT(poszum @ 21.09.2008 - 14:22) *
Jesli macie "jaja" to zgodzicie sie na weryfikacje swojej wiedzy i umiejętności w gronie tych , którzy nie kilka a kilkadziesiąt lat poswiecili na zgłebnianie tajemnic swiatów równoległych. I nie ma co sie puszyc ani denerwowac. Wszak nabywane zdolnosci powinny otwierac was na innych a nie ograniczac. Pozdrawiam i jesli pozwolisz zaczekam na tych odważnych.

Walisz jakieś szczątkowe informacje ,że niby Centrum Psychotroniki ,że coś tam - wcześniej bezskładnie szukasz kontaktu - jakoby źródła wiedzy . No ciężko Cię zrozumieć .
Napisz proszę konkretnie o co Ci chodzi, podaj argumenty , bo w innym przypadku będę musiał zakończyć tą farsę i zamknę temat .
Czekamy . (Chwilowo proszę innych userów o nie wypowiadanie się w tym temacie ).

+Quote Post
poszum
post 21.09.2008 - 15:27
Post #5

Częsty Gość Rodziny
**

CYTAT(SORROW @ 21.09.2008 - 15:19) *
Walisz jakieś szczątkowe informacje ,że niby Centrum Psychotroniki ,że coś tam - wcześniej bezskładnie szukasz kontaktu - jakoby źródła wiedzy . No ciężko Cię zrozumieć .
Napisz proszę konkretnie o co Ci chodzi, podaj argumenty , bo w innym przypadku będę musiał zakończyć tą farsę i zamknę temat .
Czekamy . (Chwilowo proszę innych userów o nie wypowiadanie się w tym temacie ).

Witam ponownie. O co mi chodzi... Po pierwsze, primo : Na moje przywitanie i PROSBĘ o kontakt tych co wiedzą dostałem między innymi tekst "POSZUM -PO CH*J". Chyba nie tak to ma wyglądać, prawda ? I te mizerne teksty o sołtysie i księdzu... Nie znacie mnie a obrażacie. Dlaczego ??? Moze nie zostało mi zbyt wiele czasu na to by sie przebijac przez gąszcz literatury i cyzelowac własciwe informacje ? Może własnie dlatego poszukuje " wyjscia" nieco szybciej niz w tradycyjny sposób ? Nie jest dobrze gdy na twoje przywitanie ktos, kto tak naprawde cie nie zna, szykanuje cie , tak ? To jedno.
Po drugie, primo ;) Czytałem niektóre zapytania o niebezpieczenstwie jakie moze ewentualnie niesc ze sobą wychodzenie w astral i nie tylko. Nieliczni sladowo zalecali ostrożdnośc wiec odnowiłem kontakt z osoba jak najbardziej kompetentną a ta zadeklarowała weryfikacje tych "nauczycieli" , którzy zdobędą sie na odwage i ZECHCA sprawdzenia swoich umiejętności. Czy to tak wiele , panie Smutku ?
Powtarzam, to była moja grzeczna prośba o wiedzę jaką posiadają ci nieliczni, o naukę i porade. A że przez telefon lub skypa... ? Wyobraź sobie, że jestes chory a nikt nie wie co ci dolega... Cierpisz. Czy nie chciałbyś od razu trafić na własciwego lekarza, który postawi dobrą diagnozę niż błąkać sie po klinikach i z każdym dniem tracic resztki nadziei ?? Tak i ja POPROSIŁEM o kontakt słowny tych, którzy zechcieliby mnie poprowadzić. I tak to sie potoczyło. Byłes tu od początku wiec wiesz, panie Smutku i znasz mói pierwszy post. Czy jest w nim coś obraźliwego lub aroganckiego ?? A ta osoba, która posłała mi ch*ja a potem skasowała swoja odpowiedź , jesli ma troche odwagi cywilnej - przeprosi.
Dziekuje za możliwość obrony swojej osoby. Pozdrawiam .

+Quote Post

Posty w temacie
2 Stron V   1 2 >

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park