oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kontakt, prostota rozmowy
poszum
post 20.09.2008 - 09:31
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Witam. Trafiłem tu niby przypadkiem, ni to świadomie... Mam prośbę. Czy znajdzie sie ktoś kompetentny, z doświadczeniem w sprawach oobe, kto zostawi mi swój telefon na mailu bym mógł konkretnie porozmawiać ? Wszak mówić jest łatwiej i wiele rzeczy można wyjaśnić na bieżąco. Czytam też tutaj o zapamiętywaniu snów.
Pamiętam każdy swój sen. Od zawsze tak było. Jeśli to możliwe proszę o kontakt. Mój mail [email protected]. Dziękuję.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SORROW
post 21.09.2008 - 19:16
Post #2

Guests

Pisz proszę w tym temacie - jeżeli masz dobre intencje ,nie masz czego się obawiać .

PS - niniejszym moja prośba o nie wypowiadanie się innych userów przestaje być aktualna .

+Quote Post
poszum
post 21.09.2008 - 19:36
Post #3

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(SORROW @ 21.09.2008 - 20:16) *
Pisz proszę w tym temacie - jeżeli masz dobre intencje ,nie masz czego się obawiać .

PS - niniejszym moja prośba o nie wypowiadanie się innych userów przestaje być aktualna .

Witam. Pozdrawiam społeczność oobe. Bardzo proszę , jesli to możliwe o kontakt słowny z kims , kto przeżył lub wydaje mu sie że osiągnął pewien stopien wtajemniczenia lotów astralnych. Będę bardzo wdzięczny mogąc dowiedziec sie czegoś wiecej na ten temat jednocześnie opowiadając o swoich wątpliwościach i obawach co do wychodzenia z ciała. Poszukiwałem takze kursów, na których szybko można wszystko wyjasnic ale ... nie znalazłem. Stąd moja prośba do szacownego forum o kontakt słowny. I dziękuję z góry tym co zechcą mi ofiarowac przynajmniej te pare chwil wyjasnienia tematu. Napiszcie , prosze jesli ktoś zechce mi o tym opowiedzieć. POzdrawiam SZUMnie ;)

+Quote Post

Posty w temacie
2 Stron V   1 2 >

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park