oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kontakt, prostota rozmowy
poszum
post 20.09.2008 - 09:31
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Witam. Trafiłem tu niby przypadkiem, ni to świadomie... Mam prośbę. Czy znajdzie sie ktoś kompetentny, z doświadczeniem w sprawach oobe, kto zostawi mi swój telefon na mailu bym mógł konkretnie porozmawiać ? Wszak mówić jest łatwiej i wiele rzeczy można wyjaśnić na bieżąco. Czytam też tutaj o zapamiętywaniu snów.
Pamiętam każdy swój sen. Od zawsze tak było. Jeśli to możliwe proszę o kontakt. Mój mail [email protected]. Dziękuję.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
twistoid
post 21.09.2008 - 11:31
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Pokora nie polega na służbie jakiemus kolesiowi co nawet sie dobrze nie przywitał a już powiadamia ludzi bezczelnie o swoich wymaganiach wzgledem otoczenia .Co innego jakbys sie przywitał czy cuś .Twoja usilna chec znalezeienia jakiejs osoby co ci bedzie dawała rady jest conajmniej dziwna , wrecz odpychająca.Mam dla Ciebie dobra rade poczytaj sobie forum mysle ze bedziesz ustaysfakcjonowany .

+Quote Post
poszum
post 21.09.2008 - 13:22
Post #3

Częsty Gość Rodziny
**

CYTAT(twistoid @ 21.09.2008 - 12:31) *
Pokora nie polega na służbie jakiemus kolesiowi co nawet sie dobrze nie przywitał a już powiadamia ludzi bezczelnie o swoich wymaganiach wzgledem otoczenia .Co innego jakbys sie przywitał czy cuś .Twoja usilna chec znalezeienia jakiejs osoby co ci bedzie dawała rady jest conajmniej dziwna , wrecz odpychająca.Mam dla Ciebie dobra rade poczytaj sobie forum mysle ze bedziesz ustaysfakcjonowany .

czy WITAM nie wystarczy ? Czytaj uważnie. Moja prośba była jasna w pierwszym poście. Podkreślam PROSBA na co jakiś "koleś"( ty wiesz kto) odpisał "poszum - po ch*j " Nie obraziłem nikogo ani nawet nie dyskutowałem. Oczywiscie skasował te odpowiedz teraz. Tak traktujecie "zwykłych" ludzi ? Nie warto juz podejmowac tej dyskusji. Chyba sie zgodzisz. Ponawiam jednoczesnie apel do tych , co mienią sie "starszyzną" tego forum. Jesli macie "jaja" to zgodzicie sie na weryfikacje swojej wiedzy i umiejętności w gronie tych , którzy nie kilka a kilkadziesiąt lat poswiecili na zgłebnianie tajemnic swiatów równoległych. I nie ma co sie puszyc ani denerwowac. Wszak nabywane zdolnosci powinny otwierac was na innych a nie ograniczac. Pozdrawiam i jesli pozwolisz zaczekam na tych odważnych.

+Quote Post
SORROW
post 21.09.2008 - 14:19
Post #4

Guests

CYTAT(poszum @ 21.09.2008 - 14:22) *
Jesli macie "jaja" to zgodzicie sie na weryfikacje swojej wiedzy i umiejętności w gronie tych , którzy nie kilka a kilkadziesiąt lat poswiecili na zgłebnianie tajemnic swiatów równoległych. I nie ma co sie puszyc ani denerwowac. Wszak nabywane zdolnosci powinny otwierac was na innych a nie ograniczac. Pozdrawiam i jesli pozwolisz zaczekam na tych odważnych.

Walisz jakieś szczątkowe informacje ,że niby Centrum Psychotroniki ,że coś tam - wcześniej bezskładnie szukasz kontaktu - jakoby źródła wiedzy . No ciężko Cię zrozumieć .
Napisz proszę konkretnie o co Ci chodzi, podaj argumenty , bo w innym przypadku będę musiał zakończyć tą farsę i zamknę temat .
Czekamy . (Chwilowo proszę innych userów o nie wypowiadanie się w tym temacie ).

+Quote Post
poszum
post 21.09.2008 - 15:27
Post #5

Częsty Gość Rodziny
**

CYTAT(SORROW @ 21.09.2008 - 15:19) *
Walisz jakieś szczątkowe informacje ,że niby Centrum Psychotroniki ,że coś tam - wcześniej bezskładnie szukasz kontaktu - jakoby źródła wiedzy . No ciężko Cię zrozumieć .
Napisz proszę konkretnie o co Ci chodzi, podaj argumenty , bo w innym przypadku będę musiał zakończyć tą farsę i zamknę temat .
Czekamy . (Chwilowo proszę innych userów o nie wypowiadanie się w tym temacie ).

Witam ponownie. O co mi chodzi... Po pierwsze, primo : Na moje przywitanie i PROSBĘ o kontakt tych co wiedzą dostałem między innymi tekst "POSZUM -PO CH*J". Chyba nie tak to ma wyglądać, prawda ? I te mizerne teksty o sołtysie i księdzu... Nie znacie mnie a obrażacie. Dlaczego ??? Moze nie zostało mi zbyt wiele czasu na to by sie przebijac przez gąszcz literatury i cyzelowac własciwe informacje ? Może własnie dlatego poszukuje " wyjscia" nieco szybciej niz w tradycyjny sposób ? Nie jest dobrze gdy na twoje przywitanie ktos, kto tak naprawde cie nie zna, szykanuje cie , tak ? To jedno.
Po drugie, primo ;) Czytałem niektóre zapytania o niebezpieczenstwie jakie moze ewentualnie niesc ze sobą wychodzenie w astral i nie tylko. Nieliczni sladowo zalecali ostrożdnośc wiec odnowiłem kontakt z osoba jak najbardziej kompetentną a ta zadeklarowała weryfikacje tych "nauczycieli" , którzy zdobędą sie na odwage i ZECHCA sprawdzenia swoich umiejętności. Czy to tak wiele , panie Smutku ?
Powtarzam, to była moja grzeczna prośba o wiedzę jaką posiadają ci nieliczni, o naukę i porade. A że przez telefon lub skypa... ? Wyobraź sobie, że jestes chory a nikt nie wie co ci dolega... Cierpisz. Czy nie chciałbyś od razu trafić na własciwego lekarza, który postawi dobrą diagnozę niż błąkać sie po klinikach i z każdym dniem tracic resztki nadziei ?? Tak i ja POPROSIŁEM o kontakt słowny tych, którzy zechcieliby mnie poprowadzić. I tak to sie potoczyło. Byłes tu od początku wiec wiesz, panie Smutku i znasz mói pierwszy post. Czy jest w nim coś obraźliwego lub aroganckiego ?? A ta osoba, która posłała mi ch*ja a potem skasowała swoja odpowiedź , jesli ma troche odwagi cywilnej - przeprosi.
Dziekuje za możliwość obrony swojej osoby. Pozdrawiam .

+Quote Post
Ketrab
post 21.09.2008 - 20:33
Post #6

Dusza Towarzystwa

CYTAT(poszum @ 21.09.2008 - 18:57) *
Witam ponownie. O co mi chodzi... Po pierwsze, primo : Na moje przywitanie i PROSBĘ o kontakt tych co wiedzą dostałem między innymi tekst "POSZUM -PO CH*J". Chyba nie tak to ma wyglądać, prawda ? I te mizerne teksty o sołtysie i księdzu... Nie znacie mnie a obrażacie. Dlaczego ??? Moze nie zostało mi zbyt wiele czasu na to by sie przebijac przez gąszcz literatury i cyzelowac własciwe informacje ? Może własnie dlatego poszukuje " wyjscia" nieco szybciej niz w tradycyjny sposób ? Nie jest dobrze gdy na twoje przywitanie ktos, kto tak naprawde cie nie zna, szykanuje cie , tak ? To jedno.
Po drugie, primo ;) Czytałem niektóre zapytania o niebezpieczenstwie jakie moze ewentualnie niesc ze sobą wychodzenie w astral i nie tylko. Nieliczni sladowo zalecali ostrożdnośc wiec odnowiłem kontakt z osoba jak najbardziej kompetentną a ta zadeklarowała weryfikacje tych "nauczycieli" , którzy zdobędą sie na odwage i ZECHCA sprawdzenia swoich umiejętności. Czy to tak wiele , panie Smutku ?
Powtarzam, to była moja grzeczna prośba o wiedzę jaką posiadają ci nieliczni, o naukę i porade. A że przez telefon lub skypa... ? Wyobraź sobie, że jestes chory a nikt nie wie co ci dolega... Cierpisz. Czy nie chciałbyś od razu trafić na własciwego lekarza, który postawi dobrą diagnozę niż błąkać sie po klinikach i z każdym dniem tracic resztki nadziei ?? Tak i ja POPROSIŁEM o kontakt słowny tych, którzy zechcieliby mnie poprowadzić. I tak to sie potoczyło. Byłes tu od początku wiec wiesz, panie Smutku i znasz mói pierwszy post. Czy jest w nim coś obraźliwego lub aroganckiego ?? A ta osoba, która posłała mi ch*ja a potem skasowała swoja odpowiedź , jesli ma troche odwagi cywilnej - przeprosi.
Dziekuje za możliwość obrony swojej osoby. Pozdrawiam .

Panie Poszumie, Niestety popełnił pan kilka błędów które w znaczny sposób pozwoliły mi na to by powiedzieć" panie poszumie, pan kłamie" I naprawdę prosze nie odbierać tego jako atak na pańską osobę
ale krew się we mnie gotuje, jak czytam o tej pańskiej weryfikacji. Więc teraz ja proszę o weryfikacje
1. Jeżeli nie zna pan odpowiedzi na nurtujące pana pytania a ma pan za plecami tak dobrze wyszkloną kadre weryfikatorów mojej lub każdego innego na tym forum, wiedzy, to za przeproszeniem, czego pan oczekuje od nas? Czyż oni nie są lepsi ( te kilkadziesiąt lat praktyki????)
2.Czy ten pański guru, nie powiedział panu,że nie ma tradycyjnego sposobu na wyjście? Tradycje to można
w kościele, tu potrzebna jest wiara, chęci i trochę zdrowego rozsądku , czas się nie liczy, bo czymże jest czas, w świetle perspektyw na lepsze życie?
3. Nieliczni zalecali ostrożność, ehhh przypomniały mi się biblijne proroctwa" świat stanie się nie do wytrzymania" bardzo prosto to przewidzieć, podobnie jest psychiką, łatwo ją zepsuć ,ciężej naprawić
p.s
Więc żeby było miło powiem - Przyjacielu, każdy by tak chciał, ale świat jest ciężki, to nie jest hop na krowę i już ciele, Życzę powodzenia ,choć z takim nastawieniem, szybkich sukcesów nie gwarantuje .

+Quote Post

Posty w temacie
2 Stron V   1 2 >

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park