oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czarna Postać - Mój Przewodnik, Wróg ?
Leszczu
post 21.09.2008 - 20:20
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Przeszukałam forum i nie znalazłam takiego tematu czy wzmianki o takiej sytuacji, jeżeli jednak coś przegapiłam prosiłabym moderatorów o dopięcie tematu lub całkowite usunięcie go.

Po dłuższej przerwie powróciłam do świata OOBE, wiedziałam, że strach który przeżyłam nie może mnie potrzymać od powrotu i jedynym sposobem jest uświadomienie sobie, że mogę go przezwyciężyć.
Kilka miesięcy temu po wielu nieudanych próbach wyjścia z ciała, byłam bardzo zdeterminowana i zmobilizowana by moje działania i starania zakończyły się sukcesem w końcu stało się poczułam, że ciało astralne unosi się nad ciałem fizycznym czułam ,że wszystko zmierza w dobrym kierunku. Byłam zrelaksowana wiedziałam, że połowa drogi już za mną jestem prawie poza.
Gdy rozdzielanie miało się ku końcowi, powiedziałam sobie w duchu ,że chcę widzieć (bo w tej fazie widziałam tylko ciemność przed sobą). Moje astralne oczy zaczęły widzieć ,ale to co zobaczyłam strasznie mnie przeraziło. Na suficie mojego pokoju widziałam czarną postać , ona jakby leżała czy też stała równolegle do mojego ciała, pamiętam bardzo dobrze ,że jej nogi były zgięte jak u pająka, tułów był wyprostowany i nie wiedzieć czemu postać przyglądała mi się. Ten moment spoglądnięcia był najgorszy, wtedy momentalnie "wyłączyłam" swój wzrok i przebywałam w ciemności, aż do porannej pobudki. Pierwsze co zrobiłam ,gdy wstałam to spojrzałam na sufit - serce biło mi jak szalone nie mogłam się uspokoić. Przez kilka następnych dni bałam się zasnąć , nie wiedziałam co ze sobą zrobić nikt nie wiedział o moich eksperymentach, później postanowiłam opuścić ten świat przynajmniej na jakiś czas.

Teraz wróciłam, bo chce dowiedzieć się kim była ta osoba i czego chciała, a możne to był również inny podróżnik, który zobaczył ,że ktoś wychodzi i po prostu przyglądał się sytuacji z czystej ciekawości.

W moim notatniku opisałam kolejną moją przygodę z chyba inną czarną postacią, a może to była ta sama osoba - nie wiem ,ale chce się tego dowiedzieć ,bo pomału strach przed nimi przeradza się w ciekawość co pobudza mnie do większych starań.

I teraz kilka pytań :
- Czy ktokolwiek z was miał takie przypadki ?
- Czy ta czarna postać mogła być moim przewodnikiem ?
- Czy ona może czegoś odemnie chcieć czy to swoista pomoc ?
- Czy powinnam się bać ? (sama sobie na to już odpowiadam ,że nie ,ale chciałabym wiedzieć co o tym myślicie)

Jeśli macie jakieś sugestie proszę piszcie jestem ciekawa waszych opinii.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Qursant
post 22.09.2008 - 09:02
Post #2

Guests

W swoim temacie napisałem również o dwóch tajemniczych postaciach, których obecność mnie przeraziła i wybiła z fazy.

Przypominali oni Neo z Matrix'a. Ubrani na czarno, długie skórzane płaszcze.

Drugim razem zmierzyłem się z ową czarną postacią.
W moim i twoim przypadku wydaje się że to nic innego jak boty strażnicy.

Możliwę że otworzyłaś astralne oczy na zbyt płytkiej fazie, więc go zobaczyłaś.

Zwyklę jak wychodzę to najczęściej mogę ich poczuć.
Przypomina to diabelskie sidła.

http://www.obemaniak.pl/index2.php?id=techniki#wpis9

Proponuje przeczytać ten temat, i zastanowić się...

Noble...
Czy to mogłoby znaczyć że pod wezwaniem MTJ'ota nie zawsze będzie kryła się ta sama postać ?

p.s W filmie pt. Miasto Aniołów" autor przedstawia anioły jako właśnie postacie w czarnych strojach.
Może coś w tym jest?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park