Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dziwne Zdarzenia.
Jack :)
post 23.09.2008 - 05:52
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4380

Witam wszystkich. Jak zwykle przestałem ćwiczyć, nie chciało mi się i wogole dostałem jakiegoś lenia. Ale przejdźmy do rzeczy. Ostatnio we wakacje miałem sen że jestem z kolegą w windzie i nagle winda spada bo on coś zrobił kopnął chyba w przyciski i się wystraszyłem. Dziwne bo niby się obudziłem ale oczy miałem zamknięte i cały tak jakby pulsowałem. Miałem wrażenie jakby chodziło po mnie stado mrówek i tak pulsowało. Wybudziłem się mimo woli tego że chciałem to utrzymać. Tyle lat próbowałem osiągnąć oobe i tu nowa rzecz się trafiła, możecie mi powiedzieć co to było ?? A druga sprawa wczoraj przed snem mówiłem sobie "Dzisiaj będę śnił o OOBE" . Miałem bardzo długi sen i jakby pół kontrolowany. I raz jak się wybudziłem to znowu leżałem z zamkniętymi oczami i znowu zacząłem pulsować itd. Pomyślałem że niby się nie boję ale może sam się nastraszę ? I zacząłem sobie wyobrażać że stoi ktoś koło mojego łóżka z kosą i to wszystko się wzmocniło ale nagle ucichło i się wybudziłem. Odległość między tymi zdarzeniami wynosi 2 miechy. Rzadko mam ten stan a nie wiem co to jest, i nie mogę tego "zbadać". Czekam na odpowiedź pozdro.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Danahi
post 24.09.2008 - 23:02
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 3481

Czasami tak jest, że jak czegoś bardzo chcemy, to nam nie wychodzi, a jak nie nastawiamy się na nic - wszystko przychodzi "łatwo i samo":). Może podchodź do ćwiczeń na większym luzie? Wiesz, kładziesz sie, ćwiczysz relaks, ale tak niby mimochodem, nie oczekując niczego. W ogóle nie myślisz o obe, tylko czekasz i obserwujesz:).
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic