Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Metody Na Wyłapanie Momentu Zasypiania.
Jack :)
post 25.09.2008 - 21:03
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4380

Pytanie takie jak w temacie. Jakie znacie metody na wyłapanie momentu zasypiania ?? Kiedy odpowiednio wyłapiemy ten moment możemy dostać paraliżu wibracji hipnagog itd w szybkim tempie. Problem w tym że ja nie znam tych metod :) Taka metoda by się przydała przy 4+1.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Majster
post 25.09.2008 - 22:08
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2298

CYTAT(Jack :) @ 25.09.2008 - 22:03) *
Pytanie takie jak w temacie. Jakie znacie metody na wyłapanie momentu zasypiania ?? Kiedy odpowiednio wyłapiemy ten moment możemy dostać paraliżu wibracji hipnagog itd w szybkim tempie. Problem w tym że ja nie znam tych metod :) Taka metoda by się przydała przy 4+1.

Pracuję nad tym już długo, nie dlatego, że chcem ale po prostu od czasu ćwiczenia obe tak mi zostalo ze prawie zawsze zostaje mi swiadomosc. Sposobów na to jest kilka, non stop trzymanie świadomości - długie i męczące. Odzyskiwanie świadomości od czasu do czasu - łatwiejsze ale łatwo przegapić moment zaśnięcia i pogrążyć się w marzeniach sennych. Można także liczyć coś razem z wizualizowaniem, co kto lubi.
O ile dla mnie dotrwanie do momentu zaśnięcia nie jest trudne to utrzymanie się w tym stanie nie budząc się to inna bajka (moment 'wyłączania' ciała jest nieprzyjemny i sie przestraszam, co mnie budzi :P).
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic