oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Oobe - Nasza Wyobraznia??, Co myślicie na temat tych 2 artykułów
Omega
post 19.09.2006 - 18:14
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Witam wszystkich,
Jestem tu nowy i dopiero początkujący w kwestii OOBE i LD, lecz świadome sny miałem spontanicznie, można powiedzieć od urodzenia. Wibracje, zmiany kolorów itd.

Mam pytanie, jaka jest wasza opinia na temat, tych dwóch poniższych artykułów. Nie próbuje udowodnić, że OOBE nie istnieje, bo sam próbuje do niego świadomie wejść, lecz chciałbym zdać wasze zdanie na ten tych dwóch arykułów.

http://www.hypnos.pl/index.php?sel=site&dz...e=ESP%20a%20OBE

http://www.przekroj.pl/index.php?option=co...=1&limitstart=0
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
bobek_balinek
post 08.05.2007 - 16:53
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Hm.. jeśc nie można :) Bo ciało astralne nie ma potrzeb takich jak nasze C.F. a z tymi doświadczeniami... wiele sie da zrobić.. lecz podniesienie cięzkich przedmiotów raczej nie jest możliwe :) Z pisaniem używając długopisu sie nie da... musisz użyć siły, by przycisnąc mechanizm w "kulce" od długopisu, żeby sie atrament wydostał.. ale ołówek - nie zawodny :) Napewno by to nie było takie łatwe :)

+Quote Post
jasmine89
post 09.05.2007 - 13:56
Post #3

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

no to w takim razie nie bedzie sie dalo tez przesunac tego skrawka papieru bo do tego tez trzeba jakiejs sily... ale to z kostka by sie moglo sprawdzic. ale czy ktos z was probowal zrobic cos takiego?????ciekawa jestem bo to bylby dowod ze oobe nie jest tylko jakims wytworem naszego mozgu, tylko czyms co istnieje naprawde. no wiecie ze to nie jets tak ze sie nam tyko wydaje ze opuszczamy cialo...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park