|
Co ja tu widzę hmm każdy chce by czegoś coś nauczyli heheh możecie się bardzo mylić :] ja wierzę w ufo, a jeśli ktoś nie wierzy trudno ma prawo człowiek nie wierzyć... Jak niewierzący zobaczy to zacznie dopiero wierzyć w coś takiego. Nigdy nie widziałem ufo, ale jednak wierzę w to :) jak i w życie po śmierci czy reinkarnacje.
Wiele ludzi wciąż się śmieje z prawdy... My nic nie zrobimy oni sami muszą zobaczyć uwierzyć.
Człowiek przeżywa i uczy się będąc w danym wcieleniu. To samo jest teraz z nami My uczymy się i obserwujemy świat fizyczny jak i niefizyczny i badamy każde zjawisko nadprzyrodzone...
Teraz warto sobie pomyśleć, że tak naprawdę badania nie są potrzebne bo tak czy inaczej po śmierci ciała fizycznego żyjemy dalej. :)
Jakoś w to wierzę, że tak jest hehe :)
Szczerze powiem, że chciałbym zobaczyć kiedyś ufo i mam nadzieję, że kiedyś taka okazja się przytrafi. kiedyś miałem ciocie, która właśnie często widziała ufo dużo opowiadała kiedy przyjeżdżała do rodziny. :) Szkoda, że nie żyje, :( ale czuję, że napewno jest często gdzieś koło mnie. :)
Pozdrawiam. Paul 023
|