Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Wizja Przyszlosci?
Lleve
post 30.09.2008 - 14:28
Post #1

Guests

Witam,

dosłownie dzis miałem sen dotyczący przyszłości. Wczesniej kilka razy byly to wizje, w których nasza planeta na wskutek podniesienia sie poziomu wod zostaje doszczetnie zalana.

Wczoraj natomiast byl to inny obraz. Otoz znajdowalem sie w opustoszalym, wielkim miescie. Ukrywalem sie tam z kilkoma innymi towarzyszami. Po okolicy poruszalo sie kilka grupek ludzi. Byli tzw. dobrzy i zli. Walka o przetrwanie.

Ci ze zlymi zamiarami chcieli nas zabic. Choc nie odrozniali sie niczym szczegolnym w jakis sposob intuicyjnie wyczuwalem, iz wlasnie oni naleza do tych zapieczetowanych liczba 666.
Grupa do ktorej nalezalem posiadala niezwykla moc. Moglismy sie komunikowac ze soba telepatycznie a gdy zamkalismy oczy - wysylalismy za naszych cial ogromne poklady energii, ktore unicestwialy naszych wrogow.
Z budynku, w ktorym przebywalismy, wydzielal sie niebieski strumien swiatla w strone nieba. I wtedy jakos dziwnie pomyslalem sobie, iz ta " gwiazda betlejemska" w chwili narodzin Chrystusa bylo po prostu UFO. Troche moze wydac to sie smieszne niektorym. A ja choc jestem katolikiem - to jednak wiele gloszonych przez kosciol katolicki tez - uwazam za bajki.

Ten sen caly czas mam w glowie. Zaznaczam, ze bardzo interesuje sie tym tematem dalszego losu naszej planety i byc moze jest to tylko zwykla reakcja mojej podswiadomosci... choc o zabijaniu za pomoca tylko umyslu - to jeszcze nie slyszalem ;)
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
6umerang
post 30.09.2008 - 17:30
Post #2

Dziadek do ożehuf
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3906

liczba 666 jest nieaktualna od sporego czasu - doczytaj sobie - błąd w tłumaczeniu, prawdziwą liczbą bestii jest 616 i na pewno wielu ludzi się zawiodło taką nowinką, zwłaszcza wielu fałszywych proroków. Yo.

Każdemu śnią się różne kataklizmy, końce świata, etc - nic w tym niezwykłego, nie jesteś i raczej nie będziesz nowym Nostradamusem :p

Pozdro.
Profile CardPM
+Quote Post
Noobek
post 30.09.2008 - 22:58
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 454

CYTAT(6umerang @ 30.09.2008 - 18:30) *
liczba 666 jest nieaktualna od sporego czasu - doczytaj sobie - błąd w tłumaczeniu, prawdziwą liczbą bestii jest 616 i na pewno wielu ludzi się zawiodło taką nowinką, zwłaszcza wielu fałszywych proroków. Yo.

Potrafisz to uzasadnić? Pierwsze słyszę szczerze mówiąc... (mam na myśli link do artykułu, czy cóś w tym stylu)...

Powiem, że chciałbym, by ten sen się spełnił. Nie wiedzieć czemu, pomimo iż na co dzień jestem pacyfistą mam wrażenie, że narodziłem się by walczyć. Nie, by oddać życie za jakąś wartość, lecz by zabijać w imię tej wartości.
Nie chcę jednak walczyć za kraj, bo teraz to pojęcie nie ma już dla mnie znaczenia. A spelnienie się twojgo snu, jak rozumiem, daje możliwosć walki z realnym wrogiem o najwyższą wartość (o nie, życie nie jest najwyższą wartością) czyli o wolność.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic