Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Ciekawa Technika! :}, -wersja masochistyczna
Nevermore
post 25.09.2008 - 20:54
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 5201

Napewno znacie tę technike, ale musze się z wami podzielić rewelacyjnymi wynikami tego sposobu.
Przez cały dzień jemy słone i ostre jedzenie nic przy tym niepijąc. Wieczorkiem proponuje oszamać popcorn :]. Kupujemy jakąś pyszną wode smakową i nalewamy ją do szklanki. Przed snem bierzemy jej mały łyk całkowicie się nim delektując i myśląc o tym jakby to fajnie było wypić tę szklaneczke :P. Szklanke stawiamy obok łóżka i idziemy spać. Autor sposobu zapewnia że ciało astralne wyjdzie się napić :}}}.

Mi się to nieudało ale już pierwszej nocy po całym dniu męczarni miałem świetny sen, w którym byłem spragniony i szukałem picia...szukałe...szukałem i znalazłem się w moim pokoju przed szkalneczką :P. skończyło się na LD ale kto wiem jak pujdzie u was :P

Pozdro all

P.S. Drugi raz tego niesprubóje xD ten dzień to był prawdziwy koszmar xD
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Colin
post 01.10.2008 - 18:23
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2627

hmm. ja sądziłbym że inaczej można to zrobić.
nie trzeba jeśc słonych potraw
wystarczy przez jakiś hmm ja to robiłem z dwoma dniami. piłem tylko wode. potem kupiłem swój ulubiony napój. tak abym bardzo chciał wreszcie sie go napić. (sądze że jak by dłużej tak pociągną na wodzie to by lepsze wyniki były) no jak kolega powyżej opisał tak dalej sie robi
ale co do tej soli ja rownież nie polecam. po 1h nic nie picia bym na 100% sie napił. tak oddalając sie od tematu. zrobiłem ciacho. (jaki ja umiejętny jak na moj wiek) no ale nie moge go zjeść. swoja porcje zjadłem. zostało pare kawałków. stwierdziłem że nie zjem. ale po paru minutach leżało przedemną na stole. na tależyku. 30 minut gapienia sie w ciacho.... taka katorga. wspaniałe ciacho którego zjeść nie moge.
tego samego dnia cały czas mialem sny o ciastku. jak ja je jem, i jem, i jem. takim sposobem na nastepny dzien straciłem całą kase aby zrobić kolejne ciacho....

PS. takim sposobem jak napisałęm osiągnąłem LD, ale krótkie. odpłynąłem w sen. ^^ z snu do snu ale uz nieswiadomego
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic