Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Wyrwanie, moje doznanie
nefreteti
post 01.10.2008 - 22:58
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 5404

Witam, nigdy nie słyszałam o OOBE ale od wczesnego dzieciństwa działo się zemną coś nie zwykłego mając 5 lat przeżyłam śmierć kliniczną i od tego czasu następowały rzeczy dla mnie naturalne wtedy ale potem nie do wytłumaczenia potem to znaczy kiedy zanikły były to różnego rodzaju transy obrazy nachodzące na siebie wtedy najczęściej kładłam się żeby odpocząć i czułam wibracje często mi ktoś przeszkadzał wyrywając mnie z tego stanu czułam się jak bym upadła ciało robiło się ciężkie i czułam mrowienie. W wieku 12 lat zobaczyłam obraz, który dał mi wiele do myślenia a mianowicie śpiącego człowieka i wychodzącą z niego duszę ja nie boję się śmierci nie wiem, dlaczego ale śmierć jest dla mnie czymś, co jest piękne śmierć czy obcowanie po za ciałem kojarzy mi się z szczęściem. Potem zaczęłam się interesować para psychologią czytałam wiele publikacji i dopiero jedna z stron internetowych pomogła mi w osiągnięciu OOBE tylko mam jeden problem nie mogę tego kontrolować, bo najczęściej następuje to w czasie snu zaczynam się przebudzać słyszę straszny szum potem żółte jasne światło czuję ze jakaś siła mnie wyciąga i nagle otwieram oczy widzę ze jestem na podłodze w pokoju widzę swoje ciało, śpiące obok na początku miałam problem z poruszaniem się nie mogłam chodzić potem było coraz lepiej wczoraj tyle, co wyszłam wróciłam z powrotem nie wiem, dlaczego. I nie potrafię się nigdzie przenosić, kiedy wracam budzę się czuję jak znika odrętwienie i nie mogę zaspać.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Paul 023
post 02.10.2008 - 21:21
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3713

Właśnie samemu można dojść, ale nie zawsze :)

Ale tak poza tym przyłączam się też do gratulacji :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic