Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pytanie Na Śniadanie, Godzina 10:22
grej3333
post 05.10.2008 - 09:26
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2739

Witam.
Mam drobny problem w technice 4+1. Dziś obudziłem sie o 3:30 i posiedzialem do punkt 4 poczym położyłem sie do łóżka w celu wyjscia.
Leże sobie no nie wiem na oko 10 minut i niektóre częsci ciała samoistnie wykonywały szybki niekontrolowany ruch. Przeważnie niechciane ruchy wykonywała głowa. Leże spokojnie a tu nagle ciach i głowa robi 90stopni w lewo i wraca do pozycji pierwotnej ( czyli zwrok siekrowany na sufit ) I niestety takie incydenty bardzo mnie rozpraszają gdyż takie nagłe drgania pojawiają sie praktycznie co 3-6 minut. A to ręka skoczy sama a to Głowa sie poruszy.
Co z tym robić?
prosze pomózcie:P
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Majster
post 05.10.2008 - 10:37
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2298

CYTAT(grej3333 @ 05.10.2008 - 10:26) *
Witam.
Mam drobny problem w technice 4+1. Dziś obudziłem sie o 3:30 i posiedzialem do punkt 4 poczym położyłem sie do łóżka w celu wyjscia.
Leże sobie no nie wiem na oko 10 minut i niektóre częsci ciała samoistnie wykonywały szybki niekontrolowany ruch. Przeważnie niechciane ruchy wykonywała głowa. Leże spokojnie a tu nagle ciach i głowa robi 90stopni w lewo i wraca do pozycji pierwotnej ( czyli zwrok siekrowany na sufit ) I niestety takie incydenty bardzo mnie rozpraszają gdyż takie nagłe drgania pojawiają sie praktycznie co 3-6 minut. A to ręka skoczy sama a to Głowa sie poruszy.
Co z tym robić?
prosze pomózcie:P

Takie pytania także już sie pojawiały i to żeby było ciekawiej temat jest tuż nad tym,tak ten o nazwie Pomoc dla Początkujących (no i co by nie było ta nazwa do niego pasuję), tak ten przyklejony, tak te tematy powinno się czytać przed zadaniem jakichkolwiek pytań ;)
To normalne przy zasypianiu i chyba nie da się tego uniknąć a jedynie próbować nie zwracać na to uwagi.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic