oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dokladniejsza Analiza Swiata Kreowanego Podczas Ld
Iska
post 27.09.2008 - 20:10
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam
Ostatnio zaczalem badac nature ld.
Wczoraj w nocy mialem dosc spokojne i dluuugie ld co pozwolilo przyjzec sie troche otoczeniu w ld.
Calosc wyglada naprawde realistycznie. Idac przygladalem sie trawie, widzialem jak wiatr nia kolysze, widzialem promienie slonca odbijajace sie na niej, dotykalem jej i czulem jakbym dotykal normalna trawe.
Zerwalem pare zdzbel i widzialem dokladnie pourywane lezace na ziemi lodygi tej trawy. Drzewa wygladaly tak samo, slyszalem ich szum. Dotykalem ich i byly jk prawdziwe. Czulem na ciele wiatr. Postanowilem "przyzwac" do siebie jakas osobe i ku mojemu zdziwieniu nie pojawila sie w miejscu w ktorym chcialem zeby sie pojawila ale po niedługim czasie spotkalem ja zwiedzajac to "miejsce" dalej. Nie slyszalem natomiast normalnych dzwiekow towarzyszacych miastu. Mimo tego ze byli tam ludzie, ze jezdzily samochody to ja slyszalem tylko szum wiatru i osobe ktora "przyzwalem"
Pierwszy raz mialem tak dlugie ld pozwalajace mi "sie dokladnie zbadac" .

Czy wy podczas ld rowniez staracie sie badac swiat kreaowany przez wasz umysl czy tylko oddajecie sie frywolnej zabawie ? :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
noanswers
post 05.10.2008 - 13:47
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Staram sie badac swiat kreowany przez moj umysl. W przeszlosci "manipulowalam" sceneria. Teraz wole przygladac sie temu co dzieje sie niejako "samoczynnie", wydaje mi sie, ze to doskonale pole do poznawania swoich strachow i ograniczen, pole samoswiadomosci, naturalnie jezeli tak z tego chcemy korzystac.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park