oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy Umiecie Spędzić Choć Jeden Wieczór, Bez Myślenia O Oobe?
profesjonalistka...
post 23.04.2007 - 13:48
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Bo ja odkąd się dowiedziałam o mozliwości wyjścia z ciała, nie umiem spędzić ani jednej nocy tak, żeby nie spróbować choć raz;] Zastanawia mnie, czy pozostanie mi tak już do końca życia
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
daywalker
post 10.05.2007 - 19:29
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Macie zbyt powaznych snajomych, mam chyba farta ze obracam sie w kregu swirusow, w dobrym znaczeniu tego slowa ;). Sluchaj szukasz wiedzy po necie, a to w ksiazkach jest najwiecej informacji. Zachecam do czytania, nie trudno chyba o autorow? Powodzenia.

+Quote Post
Ketrab
post 10.05.2007 - 20:20
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(daywalker @ 10.05.2007 - 20:29) *
Macie zbyt powaznych snajomych, mam chyba farta ze obracam sie w kregu swirusow, w dobrym znaczeniu tego slowa ;). Sluchaj szukasz wiedzy po necie, a to w ksiazkach jest najwiecej informacji. Zachecam do czytania, nie trudno chyba o autorow? Powodzenia.

Widzę Day .że mamy podobnych kolegów (: choć zdarzają się oczywiście osoby z małą chęcią do uwierzenia w to co mówię ,ostatnio dostałem przydomek "Antychryst" no i nie wiem czy się przejmować ? Czy zamknąć się w sobie?(:(:

+Quote Post
starr
post 10.05.2007 - 22:34
Post #4

Guests

CYTAT(Ketrab @ 10.05.2007 - 21:20) *
Widzę Day .że mamy podobnych kolegów (: choć zdarzają się oczywiście osoby z małą chęcią do uwierzenia w to co mówię ,ostatnio dostałem przydomek "Antychryst" no i nie wiem czy się przejmować ? Czy zamknąć się w sobie?(:(:

Ketrab, póki nie rysujesz krzyży do góry nogami i nie tagujesz 666 na scianie to nie masz sie czym przejmowac:D Tak na serio to proponuje byc ostrozny w wybieraniu osób do rozmowy, poniewaz nie kazdy moze byc otwarty na takie tematy jak my.Rowniez nie mow calej prawdy od razu, rzuc mimochodem cos, wspomnij ze slyszales cos na ten temat(niby od niechcenia) i zobacz jak dana osoba zareaguje na takie nowosci:D

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park