Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Proszę O Wsparcie, Wybaczcie ten temat, ale mam w Was oparcie i musiałam to napisać ;]
Nyanna
post 06.10.2008 - 18:05
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4029

Witam. Dawno mnie tu nie było, moje wyczekiwane książki Moena i Bruca i wielu innych leżą zapomniane w kącie. Dziennik snów pamięta zapiski najwcześniej sprzed miesiąca, a próby wyjścia należą do zapomnianych. LD już się nie pojawia, a ja mam w sobie uczucie pustki! Wiem, że nie przykładałam się odpowiednio i oczekiwałam rezultatów za brak pracy. Zaczęłam oglądać po nocy TV zamiast próbować się wyrwać... LD zdarzały się i to dawało mi motywację, jednak za słabą, aby wytrwać. Noce pełne rozczarowań po przebudzeniu się następnego dnia osłabiały zapał, a początek roku szkolnego zabrał mi chęć do zapisywania snów. Podświadomie czekałam na jakiś znak, cudowną metodę, dlatego odwiedzałam to forum w poszukiwaniu motywacji. Teraz postanowiłam wrócić, ale trudno mi przełamać własne lenistwo. Pragnę być wolna, pragnę się wyrwać, ale brak mi "czegoś". Za szybko zasypiam, mimo medytacji. Nie potrafię zabrać się za ćwiczenia z książki Moena. Niby nie zwracam na to uwagi, ale dziś poczułam jak bardzo tego potrzebuję i proszę Was drodzy użytkownicy pomóżcie mi wrócić! Wiem, że temat jest trochę bezsensowny ale wyraża moją tęsknotę za tym co porzuciłam. Możecie mnie wyśmiać, bo wiem, że to dość dziwne, co piszę, ale dla mnie najważniejsze jest to, że każde napisane słowo pomaga mi się odnaleźć.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ketrab
post 07.10.2008 - 08:30
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 496

CYTAT(maku84 @ 07.10.2008 - 02:36) *
Po co ci LD? Nie lepiej Oobe mieć? Jak wyjdę to spróbuje Cię wyciągnąć we śnie bo i tak pewnie nie będę miał nic do roboty :)
Hej Franki ja też doświadczam koszmarów, tyle że wtedy automatycznie sie budzę i wgniatam w łóżko. Śnią mi się tylko po południu.

Ps.
To o orle, choć ładne, wcale jej nie pomoże. Nie doświadczy po tym LD!

A czy LD to nie OOBE a czy życie to nie sen ? Oj Maku Maku czy ja napisałem to aby jej pomóc w osiągnięciu LD czy w osiągnięciu czegokolwiek ? Już to kiedyś pisałem, na tym forum nie chcę pomóc nikomu, bardziej zależy mi na tym aby swoim pisaniem nikomu nie zaszkodzić,co czasami mi się udaje
czasami nie.Z tym wyciągnięciem we śnie hahahahaha to naprawdę z rana nie muszę oglądać Telezakupów
Mango ,by poprawić sobie humor.Maku radze nie tracić czasu i raczej samemu, próbować zapełnić swój wolny czas(w poza) jeżeli i tak nie masz nic do roboty<śmiechwszopie>
dopisek
Jeżeli uważasz,że zamykam się na nowe doświadczenia to jesteś w błędzie,irytuję mnie rzucanie
obietnic palcem na wodzie pisanych,jeżeli jesteś w stanie to zrobić ( hahahaha ) to padnę na kolana
<:AWE:>

CYTAT(6umerang @ 07.10.2008 - 03:39) *
Nyanno - jesteśmy z Tobą.

Tutaj powinnaś znaleźć coś odpowiedniego:

http://www.wsparcie.pl/

A Bumerang jak to Bumerang stara się jak może,ale to jest tylko sprawa jego, no i pana gajowego .
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic