CYTAT(Ketrab @ 07.10.2008 - 09:30)

A czy LD to nie OOBE a czy życie to nie sen ? Oj Maku Maku czy ja napisałem to aby jej pomóc w osiągnięciu LD czy w osiągnięciu czegokolwiek ? Już to kiedyś pisałem, na tym forum nie chcę pomóc nikomu, bardziej zależy mi na tym aby swoim pisaniem nikomu nie zaszkodzić,co czasami mi się udaje
czasami nie.Z tym wyciągnięciem we śnie hahahahaha to naprawdę z rana nie muszę oglądać Telezakupów
Mango ,by poprawić sobie humor.Maku radze nie tracić czasu i raczej samemu, próbować zapełnić swój wolny czas(w poza) jeżeli i tak nie masz nic do roboty<śmiechwszopie>
dopisek
Jeżeli uważasz,że zamykam się na nowe doświadczenia to jesteś w błędzie,irytuję mnie rzucanie
obietnic palcem na wodzie pisanych,jeżeli jesteś w stanie to zrobić ( hahahaha ) to padnę na kolana
<:AWE:>
A Bumerang jak to Bumerang stara się jak może,ale to jest tylko sprawa jego, no i pana gajowego .
@UP
No wiesz, zalezy dla kogo. Dla mnie LD to nie jest OOBE w zadnym wypadku!. Nie wiem jak inni, ale ja widze podczas LD duzo roznic, ktore sprawiaja, ze to nie OOBE. Nie bede o tym pisal tutaj, bo to nie ten temat. Jak chcesz to mozemy pogadac na chacie, priv, gg ;p.
Co do koszmarow. Osobiscie wykorzystuje je do odzyskania swiadomosci (LD) w snie. Nie wiem jak to zrobilem, ale tak sie nastawilem, ze jak jestem w zagrozeniu to mowie sobie - to tylko sen, po czym wykonuje jakis test np. wkladam dlon w dlon, a wtedy mam pewnosci, ze to sen. Ostatnio nawet nie mam koszmarow, ale po prostu jestem w snie i z przyzwyczajenia wkladam sobie reke w reke i bum :). Po kilkunastu takich doswiadczeniach mam jeszcze lepiej, otoz kiedy cos mi sie sni i gadam z jakas atrapa, lub po prostu cos robie w snie, przypominam sobie, ze mialem sprawdzic czy przypadkiem nie snie, a wtedy odzyskuje swiadomosc po tescie. Musze przyznac, ze to czasem shizuje w rl :P.