Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Moment Zasypiania
Kevin
post 01.06.2008 - 06:23
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 612

Śnie świadomie co najmniej 2 razy w tygodniu.
Wcześniej po prostu spałem zwykłem snem i jakoś w trakcie snu odzyskiwałem świadomość ale ostatnio to się zmieniło i kiedy rano się budzę, przewracam się na drugi bok i myślę sobie "zaśnij nie tracąc świadomości" nie ruszam gałkami ocznymi, ani nie poruszam żadną częścią ciała i zwykle coś zaczyna się dziać.
Widzę jakby to co widać przed zamkniętymi oczami robiło się bardziej ziarniste, trochę mi się to kojarzy z telewizorem nie ustawionym na żadną konkretną stację ale ta ziarnistość jest chyba bliżej środka pola widzenia (chyba)

i teraz moje pytanie:
Pamiętacie może moment zasypiania? pamiętacie może co wtedy widzieliście.
Ja 2 dni temu zasypiałem i się na tym złapałem i nagle usłyszałem na słuchu wewnętrznym (jakby dźwięk ze snu) głośny wystrzał, a obraz zrobił się całkiem czarny, a potem się obudziłem zanim naprawdę zasnąłem.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Qursant
post 10.10.2008 - 10:42
Post #2

Guests

Macie rację. Kiedy leżycie i zaczynacie już myśleć o takich rzeczach jak co robiłem za dnia..
itp to już blisko snu.

Kiedy już skupię się na tym...

"no tak widzę żę już blisko" prawie zawsze jestem w stanie jeszcze zaobserwować jedną rzecz, na którą uwagę zwrócenie też wam się przyda.

Jest to oddech. Robi się taki specyficzny. Taki jakby powietrze dawało ci niesamowite odprężenie.
To praktycznie ostatnie bo wtedy ni z chuja tracę świadomość.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic