Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pytanie Pomocy.
Wild
post 10.10.2008 - 17:57
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 5430

Mam pewien problem mianowicie z : od pewnego czasu próbuje wyjść z ciała, wczoraj chciałem wyjść z ciała metodą (symulacji swojej śmierci) jak już spadałem z samolotu leciałem na duł, rozbiłem się o ziemię, w głowie mi się zakołowało i oczach widziałem tylko biel (wszędzie biel) wystraszyłem się i otworzyłem oczy.
Czy to było to? czy byłem blisko? by wyjść z ciała?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Majster
post 10.10.2008 - 18:53
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2298

CYTAT(Wild @ 10.10.2008 - 18:57) *
Mam pewien problem mianowicie z : od pewnego czasu próbuje wyjść z ciała, wczoraj chciałem wyjść z ciała metodą (symulacji swojej śmierci) jak już spadałem z samolotu leciałem na duł, rozbiłem się o ziemię, w głowie mi się zakołowało i oczach widziałem tylko biel (wszędzie biel) wystraszyłem się i otworzyłem oczy.
Czy to było to? czy byłem blisko? by wyjść z ciała?

Pierwszy raz słysze o takiej metodzie. Jedno jest pewne, symulując swoją śmierć - zasymulowałeś swoją śmierć, czego się więcej spodziewałeś? :) Nie ma tak prosto by symulując swoją śmierć zobaczyć co jest dalej (też tak próbowałem :P ). Najbliżej obe byłeś pewnie spadając (bo właśnie te odczucia - spadania i unoszenia się, najczęściej prowadzą do obe). Następnym razem zamiast symulować swoją śmierć po prostu wpraw swoje ciało w nagły ruch, tak jak tutaj skokiem z samolotu. Najważniejsze jest tylko to byś był po pierwsze świadomy a po drugie pamiętał do czego to ma prowadzić.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- Wild   Pytanie Pomocy.   10.10.2008 - 17:57
- - Wild   CYTAT(Majster @ 10.10.2008 - 19:53) ...   10.10.2008 - 20:29

Go to the top of the page
Start new topic