Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Nie Wiem Co Robić...
Jack :)
post 11.10.2008 - 12:34
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4380

Witam wszystkich po kure*sko długiej nieobecności na forum. Mam wielki problem. Jak w każdym problemie na forum chodzi o to że nie mogę wyjść i nie chce mi się. W duszy serca bardzo chcę wyjść z ciała jak pomyślę sobię że przez kilka godzin mogę być wolny to bardzo mi się chce wyjść z ciała ale mam jakiś taki opór. Nie chce mi się zapisywać snów, robić 4+1. Kładę się do łóżka od razu i afrimuję. Afrimacje nie przynoszą efektu. Nie mam wogóle LD. Nie wiem co robić. Pomóżcie jakoś dajcie jakąś radę otuchę... Nie chodzi mi o metody bo mam w ch*** metod do zastosowania tylko mi się nie chce jakoś tak, wiecie o co chodzi chcę ale nie chcę. Nie wiem dalej w oobe się nie posuwam bo to może wina że snów nie zapisuje ? Wierzę w oobe bo to musi istnieć jak tyle osób na tym forum wychodzi i wogole na świecie, świadomy sen już miałem więc tym bardziej wierzę. Pomóżcieeee.... :(

ps. mam też problem bo 4+1 boję się o tyle bardziej że przykładowo jak nastawię budzik to nie mogę zasnąć, nie wiem czemu ale boję się że za chwile zadzwoni. Niby śpię 4 godziny ale to się zdaje że to jest kilka minut. Leżę leżę w ciszy sobie i zachwile JEB 2 w nocy i budzik dzwoni. Wkurza mnie to uczucie. Są jakieś inne sposoby na zrobienie 4+1 ?
A propo metod dużo ich jest i chcę je wypróbować ale jak wcześniej pisałem przykładowo metody jakie chcę wypróbować:
- liczenie od 100 do 0
- 4+1
- 6+1 (na ld)
- wizualizacja
-liczenie oddechów
-wizualizacja z liczeniem
- skupienie się na ciemności pod oczami
- skupienie na szumie w uszach
- liczenie i afrimacja
- pukanie palcem o poduszke i skupienie się tylko na palcu
-liczenie od 100 do 0 przekręcenie się na lewy bok i czekanie.
- normalne liczenie od 0 wzwyż albo co 3

I jeszcze wiele więcej dużo jest tych metod każdą można modyfikować i każdą chcę przetestować. Bo jeśli chcę wyjść poznać niefizyczny świat to przetestuję 100 tyś metod. Tylko jakoś tak zajebiście chcę ale nie mogę tego zrobić nie blokuje mnie strach a ni nic , chcę ale mam lenia chyba i nie wiem co robić dalej. Zapisywanie snów ma tu duże znaczenie ? Dodam że ostatnio nie pamiętam żadnego snu. W sensie troche po przebudzeniu pamiętam ale potem ulatuje. Duże ma znaczenie zapisywanie ? Co ja mam robić....

Niektóre osoby próbują a nie wychodzi im ani LD ani oobe i mówią że to nie istnieje a na tym forum użytkownicy to banda poje*ów i wszystkich robią w ch***. Ja miałem LD i wierzę. Oczywiście nie mam dowodów że miałem zawszę mogę zmyślać. Ale w śnie jest taka zamułka idziesz ktoś coś gada ty coś gadasz jesteś k*** taki głupi i ograniczony umysłowo ktoś ci powie "U ciebie pod stołem jest bomba" a ty achaaaa i się budzisz w łóżku. A w LD idziesz z kumplem coś gadacie gadka szmatka idziecie na przystanek. On mówi słuchaj muszę ci coś powiedzieć. Patrzysz się tak na niego. A on ni stąd ni z owąd "Słuchaj to jest sen". Takie lekkie zastanowienie łapię się za nos robię RT i nagle się odmulam. Odzyskuję świadomość mogę normalnie myśleć. Mogę latać nasrać policji na samochód mogę wszystko jestem wolny. Z tym sraniem na samochód jeszcze nie próbowałem :) Nie mam takich psychicznych pomysłów.Ale latanie ... Piękne uczucie.... Szkoda że nie mogę go mieć jeszcze raz....
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
michu19931
post 11.10.2008 - 17:01
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 5349

Samo nie przyjdzie... Sportowcy po to ćwiczą, żeby mieć w przyszłości jakieś osiągi :P z ld tak samo. ćwiczysz - masz, obijasz sie to nie masz, proste ;p cierpliwosc i wytrwalosc najwazniejsza ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- Jack :)   Nie Wiem Co Robić...   11.10.2008 - 12:34
- - twistoid   Jak to długiej nieobecnosci przeciez ostatnio zak...   11.10.2008 - 13:04
- - Jack :)   Po co mi rada kogoś takiego jak ty ?? Jak chcę o...   11.10.2008 - 13:45
- - twistoid   Do jakiego teamau takie rzeczy pisze sie w notatni...   11.10.2008 - 14:02
- - Jack :)   Ty już wyszedłeś z ciała i uważasz się za ko...   11.10.2008 - 14:13
- - twistoid   Spoko sorry ale pomysl jak ktos moze Ci pomoc nikt...   11.10.2008 - 14:46
- - Jack :)   Dzieki. Wiem że trzeba ćwiczyć chcę tylko mam ...   11.10.2008 - 15:04
- - twistoid   Nic na siłe.Po prostu odpocznij i naładuj bateri...   11.10.2008 - 15:35
- - 6umerang   "Jak w każdym problemie na forum chodzi o to...   11.10.2008 - 16:13
- - Jack :)   Wiem :) Odpocznę sobie i dalej będę próbował....   11.10.2008 - 16:28
- - Mano   ta, poczytaj "super metoda na LD" czy ja...   11.10.2008 - 17:06
- - Jack :)   Źle mnie zrozumieliście :) Chodzi mi o to że ch...   11.10.2008 - 17:28
- - michu19931   Zależy dlaczego nie lubisz budzika. Ja denerwuje ...   11.10.2008 - 17:40
- - Jack :)   Właśnie nie tylko głośność i dźwięk budzik...   12.10.2008 - 08:19
- - Nyanna   Świetnie Cię rozumiem Jack, bo właśnie sama co...   12.10.2008 - 19:32
- - Lerin   Z takim nastawieniem nie masz zadnych szans, na ja...   12.10.2008 - 20:26
- - Jack :)   Jak nie rozumiesz drugiej osoby to jej nie oceniaj...   13.10.2008 - 21:35
- - Lerin   Chlopie, mowilem Ci zebys oglądnął ten film, bo...   13.10.2008 - 22:00
- - Jack :)   CYTAT( Lerin )nie myl z pseudo pragnieniem jak to ...   14.10.2008 - 08:19

Go to the top of the page
Start new topic