Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Wibracije, Ciągle inne
Zuben
post 11.10.2008 - 18:16
Post #1

Guests

Szczerze mówiąc nie wiem czy to nazwać problemem czy może czymś pozytywnym :? Pamiętam swoje pierwsze wibracje. Bardzo mocne, nieprzyjemne, a ja je zawsze mocno przeżywałem i zara się wybudzałem. Ale ostatnimi czasu moje wibracije isę zmieniły! (Podkreślam że jeszcze ani razu nie wyszłem z ciała przez strach albo mocne przeżycia!) stały się łagodne. Pamiętam jeszcze nei dawno mcne turbulencije a tera? Tera moje wibracje są łągodne, jak bym gdzieś leciał, bardzo przyjemne uczucie ale neistety nie udało mi się wyjść z ciałą bo zbyt mocno to wszystko przeżywam :/ Niemoge sie opanować :/ najpierw strach a tera zachwyt/podniecenie którego nie moge opanować bo to co się umnie zdarza jest niezwykłe....inne Co noc przeżywam takie wibracje i staram się wtopić w to ale to zbyt trudne bo zbyt mocno to przeżywam. Jeszcze 4-5 dni temu moje wibracje przypominały lot rakietą w kosmos (silne turbulencje) a tera jak bym łagodnie unosił się.

Co otym sądzicie i co mi doradzicie? Pewnie zdziwi was fakt że wibracje i paraliż mam od dłuższego czasu i nieudało mi się jeszcze wyjść ale te uczucie jest silniejsze odemnie choć czuje że zaczynam przywykać do tego odczucia ale wolałbym tak długo nie czekać
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Majster
post 12.10.2008 - 13:02
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2298

Pamiętaj, że odczucia jakie wtedy mamy są bardzo subiektywne oczywiście pewne elementy się powtarzają ale ja np. nie miewam wibracji przy wychodzeniu i jakoś nie przeszkadza mi to w niczym.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic