Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Nie Wiem Co Robić...
Jack :)
post 11.10.2008 - 12:34
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4380

Witam wszystkich po kure*sko długiej nieobecności na forum. Mam wielki problem. Jak w każdym problemie na forum chodzi o to że nie mogę wyjść i nie chce mi się. W duszy serca bardzo chcę wyjść z ciała jak pomyślę sobię że przez kilka godzin mogę być wolny to bardzo mi się chce wyjść z ciała ale mam jakiś taki opór. Nie chce mi się zapisywać snów, robić 4+1. Kładę się do łóżka od razu i afrimuję. Afrimacje nie przynoszą efektu. Nie mam wogóle LD. Nie wiem co robić. Pomóżcie jakoś dajcie jakąś radę otuchę... Nie chodzi mi o metody bo mam w ch*** metod do zastosowania tylko mi się nie chce jakoś tak, wiecie o co chodzi chcę ale nie chcę. Nie wiem dalej w oobe się nie posuwam bo to może wina że snów nie zapisuje ? Wierzę w oobe bo to musi istnieć jak tyle osób na tym forum wychodzi i wogole na świecie, świadomy sen już miałem więc tym bardziej wierzę. Pomóżcieeee.... :(

ps. mam też problem bo 4+1 boję się o tyle bardziej że przykładowo jak nastawię budzik to nie mogę zasnąć, nie wiem czemu ale boję się że za chwile zadzwoni. Niby śpię 4 godziny ale to się zdaje że to jest kilka minut. Leżę leżę w ciszy sobie i zachwile JEB 2 w nocy i budzik dzwoni. Wkurza mnie to uczucie. Są jakieś inne sposoby na zrobienie 4+1 ?
A propo metod dużo ich jest i chcę je wypróbować ale jak wcześniej pisałem przykładowo metody jakie chcę wypróbować:
- liczenie od 100 do 0
- 4+1
- 6+1 (na ld)
- wizualizacja
-liczenie oddechów
-wizualizacja z liczeniem
- skupienie się na ciemności pod oczami
- skupienie na szumie w uszach
- liczenie i afrimacja
- pukanie palcem o poduszke i skupienie się tylko na palcu
-liczenie od 100 do 0 przekręcenie się na lewy bok i czekanie.
- normalne liczenie od 0 wzwyż albo co 3

I jeszcze wiele więcej dużo jest tych metod każdą można modyfikować i każdą chcę przetestować. Bo jeśli chcę wyjść poznać niefizyczny świat to przetestuję 100 tyś metod. Tylko jakoś tak zajebiście chcę ale nie mogę tego zrobić nie blokuje mnie strach a ni nic , chcę ale mam lenia chyba i nie wiem co robić dalej. Zapisywanie snów ma tu duże znaczenie ? Dodam że ostatnio nie pamiętam żadnego snu. W sensie troche po przebudzeniu pamiętam ale potem ulatuje. Duże ma znaczenie zapisywanie ? Co ja mam robić....

Niektóre osoby próbują a nie wychodzi im ani LD ani oobe i mówią że to nie istnieje a na tym forum użytkownicy to banda poje*ów i wszystkich robią w ch***. Ja miałem LD i wierzę. Oczywiście nie mam dowodów że miałem zawszę mogę zmyślać. Ale w śnie jest taka zamułka idziesz ktoś coś gada ty coś gadasz jesteś k*** taki głupi i ograniczony umysłowo ktoś ci powie "U ciebie pod stołem jest bomba" a ty achaaaa i się budzisz w łóżku. A w LD idziesz z kumplem coś gadacie gadka szmatka idziecie na przystanek. On mówi słuchaj muszę ci coś powiedzieć. Patrzysz się tak na niego. A on ni stąd ni z owąd "Słuchaj to jest sen". Takie lekkie zastanowienie łapię się za nos robię RT i nagle się odmulam. Odzyskuję świadomość mogę normalnie myśleć. Mogę latać nasrać policji na samochód mogę wszystko jestem wolny. Z tym sraniem na samochód jeszcze nie próbowałem :) Nie mam takich psychicznych pomysłów.Ale latanie ... Piękne uczucie.... Szkoda że nie mogę go mieć jeszcze raz....
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Jack :)
post 13.10.2008 - 21:35
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4380

Jak nie rozumiesz drugiej osoby to jej nie oceniaj. Gdybym nie chciał wyjść to by mnie nie było na tym forum to po pierwsze. Może z mojego pisania stylu i wogóle tak wynika ale bez przesady pesymizm nie wiadomo jaki to nie jest raczej lekka nutka pesymizmu. Zajebiście bardzo chcę wyjść ale raz mam taką korbę że banan na ryju leżę na łóżku i poprostu wiem że wyjdę jestem przepełniony tym aż do samych jaj. Tak ci nawet napiszę bo inaczej nie zrozumiesz. Ostatnio jakoś nie mam takiego zapału jakoś jakbym zgasł trochę. A propo krytyki to z Twistoidem wcześniej miałem zatargi, ale widze że Twistoid się trochę zmienił na lepsze :) Ja się nic nie zmieniłem. Lerin miałeś kiedyś oobe albo ld ? To już wiesz jak to jest. Ja miałem LD i chcę mieć oobe ale jakoś mi nie wychodzi za bardzo. Jakbyś ćwiczył 3 lata bez skutków to nie wiem czy byś był na tym forum. Ja jestem z siebie dumny mimo że miałem 3 LD i 0 oobe i kilka razy kręciłem się wokół własnej osi. Problem tkwi we mnie i ja to wiem, mam lenia chcę go pokonać ! Chcę mieć zapał robić 4+1 przez cały tydzień drzeć się w myślach chcę być wolny. W głębi serca wiem że to istnieje ale nie mam już tego zapału co kiedyś. Może brakuje mi otuchy energi nie wiem za mało owoców jem albo za mało afrimuję. Poprostu muszę pokonać samego siebie przełamać lenia i się wyzwolić !! ale zanim do tego dojdzie troche minie... Ja ogólnie stosuję technikę że ćwiczę ćwiczę nic nie wychodzi odpoczywam. ps. filmu nie obejrzę nie chce mi się.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- Jack :)   Nie Wiem Co Robić...   11.10.2008 - 12:34
- - twistoid   Jak to długiej nieobecnosci przeciez ostatnio zak...   11.10.2008 - 13:04
- - Jack :)   Po co mi rada kogoś takiego jak ty ?? Jak chcę o...   11.10.2008 - 13:45
- - twistoid   Do jakiego teamau takie rzeczy pisze sie w notatni...   11.10.2008 - 14:02
- - Jack :)   Ty już wyszedłeś z ciała i uważasz się za ko...   11.10.2008 - 14:13
- - twistoid   Spoko sorry ale pomysl jak ktos moze Ci pomoc nikt...   11.10.2008 - 14:46
- - Jack :)   Dzieki. Wiem że trzeba ćwiczyć chcę tylko mam ...   11.10.2008 - 15:04
- - twistoid   Nic na siłe.Po prostu odpocznij i naładuj bateri...   11.10.2008 - 15:35
- - 6umerang   "Jak w każdym problemie na forum chodzi o to...   11.10.2008 - 16:13
- - Jack :)   Wiem :) Odpocznę sobie i dalej będę próbował....   11.10.2008 - 16:28
- - michu19931   Samo nie przyjdzie... Sportowcy po to ćwiczą, ż...   11.10.2008 - 17:01
- - Mano   ta, poczytaj "super metoda na LD" czy ja...   11.10.2008 - 17:06
- - Jack :)   Źle mnie zrozumieliście :) Chodzi mi o to że ch...   11.10.2008 - 17:28
- - michu19931   Zależy dlaczego nie lubisz budzika. Ja denerwuje ...   11.10.2008 - 17:40
- - Jack :)   Właśnie nie tylko głośność i dźwięk budzik...   12.10.2008 - 08:19
- - Nyanna   Świetnie Cię rozumiem Jack, bo właśnie sama co...   12.10.2008 - 19:32
- - Lerin   Z takim nastawieniem nie masz zadnych szans, na ja...   12.10.2008 - 20:26
- - Lerin   Chlopie, mowilem Ci zebys oglądnął ten film, bo...   13.10.2008 - 22:00
- - Jack :)   CYTAT( Lerin )nie myl z pseudo pragnieniem jak to ...   14.10.2008 - 08:19

Go to the top of the page
Start new topic