Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Co To Było?, Niezwykłe zjawisko, czy przewidzenie??
Nightwish
post 12.05.2007 - 19:25
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 1117

Kilka miesięcy temu cos dziwnego mi się przydarzyło. Moja siostra poszła spać do koleżanki, a że mój młodszy brat zwymiotował mi na łóżko, poszłam spać do łóżka mojej siostry. Spałam normalnie, już nie pamiętam o czym. W pewnym momencie się obudziłam. Nie miałam pojęcie która jest godzina, ale jeszcze było ciemno. Więc tak leżałam, i rozmyslałam o zwykłych codziennych sprawach. Wpewnej chwili poczułam jakby cos przeleciało przez moje ciało (leżałam na plecach i co nadeszło jakby od dołu) i w chwili gdy to wylatywało ze mnie do góry, ja też się jakby tak trochę uniosłam (jakby odruchowo) cos mnie ciągnęło do góry, i w chwili gdzy głowa mi sie oderwała od poduszki, upadłam z powrotem na łóżko, zbyt przerażona by cokolwiek zrobić, i o jakis 3 sekundach odezwał sie tuz przy moim PRAWYM uchu głos, który szepnął: "Masz". Wiem że to chba był głos mężczyzny, ale w pokoju nikogo nie bylo, poza moim 7 letnim bratem ktory wciaz smacznie spal.
A ja juz niemogla zasnać az do ranka. I co miało znaczyc to "masz"?? Czy może ktos z was przezyl cos takiego?? Albo ktos wie co to moglo byc?? Ciagle o tym mysle i nie wiem co to byo. POMOZCIE!!!
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ketrab
post 12.05.2007 - 20:04
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

Nieświadomie zastosowałaś moją ulubioną technikę zmiany miejsca spoczynku dałaś powód by twój mózg myślał ,by był czujny i dzieki temu uzyskałaś stan na granicy snu a jawy.Może było to pytanie "Masz odwagę aby wyjść"?
p.s
Wishmaster wymiata(:
Profile CardPM
+Quote Post
Nightwish
post 12.05.2007 - 20:55
Post #3

Przechodzień

Nr użytkownika: 1117

CYTAT(Ketrab @ 12.05.2007 - 20:04) *
Nie?wiadomie zastosowa?a? moj? ulubion? technik? zmiany miejsca spoczynku da?a? powód by twój mózg my?la? ,by by? czujny i dzieki temu uzyska?a? stan na granicy snu a jawy.Mo?e by?o to pytanie "Masz odwag? aby wyj??"?
p.s
Wishmaster wymiata(:

Mo?liwe, ale ten g?os mówi? a nie pytal:D. Kiedys mialam podobna historyjke w samolocie (mieszkam w USA), wiec lecielam jakies 9 godz, i po okolo 7 - 8 przysnelo mi sie, i snilo mi sie (wiem ze bylo to g?upie) ze probowalam jechac na dziecinnym rowerku, i w pewnym momencie rowerek sie przewrocil razem ze mna do tylu, i ja jakbym szybko odlecie?a i wpadla do swojego siedzenia w samolocie. To byl bardzo podobny odruch to tego co mie sie stalu w nocy. Kilka minut pozniej znowu mi sie przysnelo i znowu jechalam na tym samym rowerku i znowu sie przewrocil i ja znowu jakby podskoczylam na swoim siedzdniu(dobrze ze kazdy byl tak zmeczony ze nie zauwazyl). Czy to byl se, czy to moblo byc oobe?? Specjalnie sie w tedy nie relaksowalam, no ale po 7 godzinach w samolocie, jest sie wewnatrz chyba strasznie znudzonym i jakby zrelaksowanym nie?? Czy to mog?o byc OOBE?? O i co to jest to cale LD??

PS:
Heh, ja i tak wole "Phantom of teh Opera", lub "Dark chest of Wonders" :D:D (Nie wiedzialam ze znasz Nightwish:D)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic