CYTAT(Ketrab @ 12.05.2007 - 20:04)

Nie?wiadomie zastosowa?a? moj? ulubion? technik? zmiany miejsca spoczynku da?a? powód by twój mózg my?la? ,by by? czujny i dzieki temu uzyska?a? stan na granicy snu a jawy.Mo?e by?o to pytanie "Masz odwag? aby wyj??"?
p.s
Wishmaster wymiata(:
Mo?liwe, ale ten g?os mówi? a nie pytal:D. Kiedys mialam podobna historyjke w samolocie (mieszkam w USA), wiec lecielam jakies 9 godz, i po okolo 7 - 8 przysnelo mi sie, i snilo mi sie (wiem ze bylo to g?upie) ze probowalam jechac na dziecinnym rowerku, i w pewnym momencie rowerek sie przewrocil razem ze mna do tylu, i ja jakbym szybko odlecie?a i wpadla do swojego siedzenia w samolocie. To byl bardzo podobny odruch to tego co mie sie stalu w nocy. Kilka minut pozniej znowu mi sie przysnelo i znowu jechalam na tym samym rowerku i znowu sie przewrocil i ja znowu jakby podskoczylam na swoim siedzdniu(dobrze ze kazdy byl tak zmeczony ze nie zauwazyl). Czy to byl se, czy to moblo byc oobe?? Specjalnie sie w tedy nie relaksowalam, no ale po 7 godzinach w samolocie, jest sie wewnatrz chyba strasznie znudzonym i jakby zrelaksowanym nie?? Czy to mog?o byc OOBE?? O i co to jest to cale LD??
PS:
Heh, ja i tak wole "Phantom of teh Opera", lub "Dark chest of Wonders" :D:D (Nie wiedzialam ze znasz Nightwish:D)