Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dziwne...
Jack :)
post 13.10.2008 - 22:29
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4380

Ostatnio zacząłem znowu ćwiczyć wczoraj robiłem 4+1. No i położyłem się na plecach relaks i wogóle. Zachwile przychodzi lekki pisk i zajebisty natłok myśli. Nie wiem czy dobrze definiuję hipnagogi, ale dla mnie hipnagogi to natłok myśli często głupich. Jak nie chce myśleć o niczym to zaczynam myśleć o wszystkim. Czasami mam tak że w myślach leci muzyka. Tylko jest tak że jakby czasami leci jakaś muzyka w myślach i za chwile przez sekundę słychać jakby leciała naprawdę i za chwile to mija. Co to wogóle jest te takie skoki ? Da się jakoś to wzmocnić ? Prościej. leżę natłok myśli i raz słyszę w myślach a raz uchem fizycznym :) Inaczej i prościej się nie dam. Czekam na odp. pozdro.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Karakan
post 14.10.2008 - 13:52
Post #2

Listek
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 22

Możesz skorzystać z rad Roberta Bruce'a. On zalecał w swoim Traktacie o projekcji astralnej, żeby przed próbą wyjścia poddać się kontemplacji, np. poprzez swobodny potok myśli, żeby pozwolić wszystkim myślą przelecieć swobodnie przez głowę, nie hamować ich. Co do pisku, to jeśli starasz się go podtrzymać, czy wzmocnić, to nie rób tego na siłę, bo wtedy na pewno zniknie. Spokojnie i powoli.

@Twistoid
O co chodzi? Jeśli osoba zasługuje na warna to jest opcja raportu, są moderatorzy. A jak ktoś powie "dostajesz chłopie warna i ****", to rzeczywiście poprawi sytuacje, że hoho... -.-'' Bez urazy, ale ludzie, myśleć trochę, a nie udawać nie wiadomo jakich kozaków przed mniej oobeznanymi. :)

Pozdro
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic