Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Oto Jest Pytanie!, psychodeliki... co o tym sądzicie?
ldreamer
post 19.10.2008 - 14:15
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 5537

https://hyperreal.info/node/2777?page=1

oto artykuł, który twierdzi, jak się przekonacie, że takie psychodeliki jak LSD są nieszkodliwe i uzależniają mniej niż alkohol lub tytoń.
hmmm... zawsze ciągnęło mnie aby spróbować jakiegoś psychodelika a teraz jestem dwukrotnie przekonany, ponieważ ten tekst wygląda na całkiem wiarygodny i poparty faktami a komentarze ludzi na ten temat jeszcze wspierają to zdanie...
jaki to ma wplyw na mentalki? :) oraz oobe??

pozdrawiam i czekam na odpowiedzi ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
MetaPsyche
post 20.10.2008 - 09:54
Post #2

Niepoprawny racjonalista
Nr użytkownika: 703

naukowe i statystyczne informacje by Cię przeraziły, gdybyś w pełni rozumiał co oznaczają niektóre użyte tam terminy.
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 20.10.2008 - 12:17
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

CYTAT(MetaPsyche @ 20.10.2008 - 10:54) *
naukowe i statystyczne informacje by Cię przeraziły, gdybyś w pełni rozumiał co oznaczają niektóre użyte tam terminy.

Dramatyzujesz, ilu naukowców tyle opini. Dane statystyczne? Cholera no aż zaraz zaproszę Cie na dysputę w tym temacie i zrobimy narkotyki vs chociażby alkohol (oczywiście o suchej mordzie siedzieć nie będziemy :P) Wtedy napewno przestaniesz pić hahaha xD

@ldreamer
Cięta riposta, 'sam spadaj do szkoły', a to niby czemu? Piszę w miarę składnie, staram się stosować polskie znaki, znaki interpunkcyjne, zdania zaczynam z dużej litery a jak nie jestem pewien pisowni to ją sprawdzam. Teraz spójrzmy na Twoje posty, mam to skomentować? Wydaję mi się, że to co napisałem wcześniej wystarczy. Poza tym mam dysortografię (dysmózgowie jak kto woli). No ale dość o mnie :P.

Mam proste rozwiązanie, spróbuj wszystkiego, sam przekonaj się jak działa, będziesz miał wtedy własne zdanie. Na hyperze jest kilku takich co wiedzą o czym mówią i na pewno nie omieszkają poinformować także o złych stronach różnych specyfików, polecam dział kodeina, tam wręcz odradzają bo można się łatwo wjebać. Także czytaj i pytaj (ale nie tutaj bo to nie forum na ten temat).

A jeszcze do Mety, nie lubie uogulnień, w każdym środowisku są ludzie mający w czaszce coś więcej niż sieczkę. Tak samo jak na Twoim przykładzie widać, że nie każdy alkoholik to gupi żul z pod budki z piwem xD
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic