|
|
20.10.2008 - 14:07
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam wszystkich forumowiczów... Jestem nowy na tym forum.. no może nie nowy, bo konto założyłem jakiś czas temu :P ale jest to mój pierwszy post.
Więc próbuje metody WILD do osiągnięcia LD... Wczoraj była pierwsza próba :) Teraz opisze jak ta próba wyglądała. Więc wieczorem włączyłem sobie po cichu muzyczkę miła dla ucha, gdy sie położyłem zącząłem sie relaskować... Jak już byłem rozluźniony to robiłem tak, żeby nie stracić świadomości... Nagle poczułem tak jakbym nie miał ciała :D tzn coś takiego, że poprostu go nie czułem... Myśli przestały nacierać, miałem pusty umysł. Także przez cały czas czułem jak przechodzą mnie ciarki i jak niekiedy moje mięśnie się same napinały... Później usnąłem, a LD nie miałem.. Już mi nie chodzi o to, tylko chciałbym się zapytać czy te oznaki jakie tu opisałem są dobre? tzn czy dobrze robie metodę? czy to co czułem towarzyszy przy osiąganiu LD?... To by było na tyle... Z cierpliwością czekam na odpowiedź innych użytkowników :) z góry dziękuje wam za pomoc :) pozdrawiam! |
|
|
|
![]() |
21.10.2008 - 12:57
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
dobra :) dzięki wam obydwóm temat można zamknąć :)
jeszcze raz dzięki |
|
|
|
misiekxdd Metoda Wild... Moja Próba I Pytanie :) 20.10.2008 - 14:07
ldreamer stary. Jak ja robie WILD 4+1 to mam na celu OOBE a... 20.10.2008 - 15:33
michu19931 4+1 do OOBE 6+1 do LD :) To co opisałeś to dopie... 20.10.2008 - 21:40
ldreamer dzisiaj po raz drugi udało mi się WILD :P
dosta�... 21.10.2008 - 13:55![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |