CYTAT(ldreamer @ 29.10.2008 - 00:33)

nie jestem takim obe i oneironautą jak ludzie z forum :D
każdą chwile z mojego życia wypełnia myślenie. O afterlifie, o fazach, o snach, o realu ... nieskończona lista ;]
Uważam, że dokonałem już dużego postępu w ciągu swoich trzech miesięcy pracy z oobe i ld oraz, że mam dokąd zdążać - tzn będę się doskonalić wciąż aż nie osiągnę celu albo aż nie uświadomie sobie że ten cel to jest ślepa uliczka ( w co nie chce mi sie wierzyć ) .
Ketrab!! nie chodziło o postęp technologiczny tylko duchowy :D intelektualny, psychiczny i mentalny :P
czy postęp może być tylko technologiczny? daj spokój xD
Nie zrozumiałeś mnie,chodziło mi o to że są ludzie żyją w zamierzeniu spełnienia jakiegoś celu i nie ma się nawet co z tym nie zgadzać że jest inaczej.Tobie dano możliwość odkrywania świata że tak nazwę "równoległego" inni grzęzną w materialnej części tego rozwoju, jeżeli ktoś rzuca w twoją stronę błotem
to nie ma co się tłumaczyć, że ja jestem człowiekiem sukcesu,że mi się w życiu udało, bo właśnie takie osoby jak autorzy tego tekstu(oskarżającego) czują się dowartościowani,że trafili na osoby które się tłumaczą,próbują za wszelką cenę mieć racje( co my biedni ludzie zrobimy bez racji) , Tego tematu nawet nie powinno tutaj być,ponieważ ludzie pragną rozgłosu, a takie roznoszenie ich dobrej nowiny,umacnia ich w przekonaniu,że mogą zdziałać jeszcze więcej, granie na psychice jest ich specjalnością.
CYTAT(michu19931 @ 29.10.2008 - 01:44)

Ja podejrzewam, że autor tego tekstu jest jakimś dzieciakiem z kompleksami <może i dorosły, ale przynajmniej się tak zachowuje> Który trochę poczytał o OOBE tydzień popróbował i nie osiągnął LD/OOBE i się wścieka z tego powodu, że inni potrafią, a on nie.. Nie warto o tym dyskutować. Każdy z nas wie jak jest na prawdę. I przynajmniej ja nie mam potrzeby udowadniania/kłócenia się z kimś na ten temat :) Ja swoje wiem, tyle.
:awe: czy można dziecko zachęcić do studiowania filozofii ? Jeszcze nie dorósł.