oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kilka Pytań Do Zaawansowanych Podróżników
ldreamer
post 29.10.2008 - 15:58
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

- jak wyjść do Astrala podczas paraliżu sennego/wibracji?
- czy poruszenie się ciałem fizycznem w paraliżu sennym/wibracjach nie wybudzi mnie?
- jak wydłużyć czas pobytu w LD??

wiem że dla wielu z was mogą się zdawać te pytania banalne, jednak są kluczowe ;]
ostatnio zresztą jak możecie przeczytać na moim blogu, instynktywnie usiłowałem przenieść swoją świadomość z ciała ;] czy zaskutkowało? nie wiem, bo nie otworzyłem swoich "oczu astralnych"
wiele wibracji i paraliżów sennnych zmarnowałem i zmarnuje jeszcze wiele jak ktoś nie odpowie na pierwsze i drugie pytanie ;)

czekam na odp.
pozdrawiam ;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
michu19931
post 29.10.2008 - 16:50
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

1.Jak już czujesz, że masz paraliż to musisz napierać :) np chcesz za wszelką cenę podnieść rękę, ale samą siłą woli, wyobrażasz sobie i starasz się poczuć że podnosisz rękę która tak na prawdę leży spokojnie.
2. Wydaje mi się, że paraliż to paraliż :)Nie możesz się ruszyć i już. Słyszałem, o sposobie na zdjęcie paraliżu. Musisz się skupić na jednej części ciała (np palec) i za wszelką cenę nim ruszyć to powinno Ci się udać wybudzić. Ale nie wiem, bo raczej nie chciałem się pozbyć tego stanu, wręcz na odwrót.

+Quote Post
Zuben
post 29.10.2008 - 17:50
Post #3

Guests

CYTAT(michu19931 @ 29.10.2008 - 18:50) *
2. Wydaje mi się, że paraliż to paraliż :)Nie możesz się ruszyć i już. Słyszałem, o sposobie na zdjęcie paraliżu. Musisz się skupić na jednej części ciała (np palec) i za wszelką cenę nim ruszyć to powinno Ci się udać wybudzić. Ale nie wiem, bo raczej nie chciałem się pozbyć tego stanu, wręcz na odwrót.

Ja prawie co 2-3 dzień wybudzam się z paraliżu i nie skupiam się na jednym palcu ale staram się ruszać całym ciałem i faktycznie działa :]]]]] Strach ;D

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park