CYTAT(Lerin @ 10.10.2008 - 15:28)

Tak
Koncetrujac sie, ze spokojnymi emocjami wypelniajac totolotka trafilem 4 z 6.
3 razy pod rzad, trafilem w Twoim szczesliwym numerku tą jedną cyfre chyba z 36 ( nie jestem pewien ) oczyszczając umysl na chwile przed losowaniem.
Do tego gdy czegoś chce, lecz nie wkladam w to zadnych emocji a jest to po prostu czysta chęć, nie ujawniona nikomu do tego z lekko olewkowym podejsciem, i się spełnia.
Cholera, same przypadki co nie ? ;/
Jeszcze nie wiem czemu nie trafilem 6, pewnie dlatego ze jesli coś jest u mnie zamierzone to mi nie wychodzi ;/ i mam pewność, że trafić ją to nie jest żaden wyczyn, dla odowiedniego umyslu.
Z drugiej strony, gdy zaginela mi przyjaciolka, i po xx miesiacach postanowilem ja odnaleść, to mi się udało, tylko że w Tym przypadku moja chęć, intencje, pragnienie, wola i wiara była tak dupna, że nawet razem wzięci z forum jednoczesnie takiej nie macie [metafora]. ;]
Czyli ile wygrałeś w lotku? :P
święcie wierzę, że może się udać zobaczyć numerki lotka poprzez ld.
Próbował ktoś?
CYTAT(twistoid @ 01.11.2008 - 16:38)

3oko ciesze sie ze chcesz sie z nami podzielic swoimi przemysleniami.Ekscytuja cie meskie członki lubisz z nimi romansowac aczkolwiek rozumiem twoje rozczarowanie jak to mowia miłosc jest slepa.Nie boj sie mowic o tym całemu swiatu idz do taty mamy i powiedz im o tym!Pokaz im tez swoja kolekcje i zdobywaj nowe umiejetnosci w tym jakze nietypowym hobby.