|
Jak Ojciec Pio ujerzdzal rumaka eterycznego to zamykali ICH w stajni klasztornej.A wierzgali podobno strasznie. az z krzesel szly drzazi .Cale imperium rzymskie trzaslo sie w portkach od ich podskokow..
Z poradnika diablika. ja,ty,on,ona.my,wy,oni kto kogo teraz dogoni.
Dopisek.Zgubienie: Wczoraj wieczorem ogladajac film ,wpadalem co rusz do astralu i budowalem akcje dalej. W ktoryms momecie zdjalem sandaly bo mnie stopy palily.Szukam je od godziny po domu a po nich ani sladu. Tanie byly i umazane farba.Jesli ktos je znajdzie w astralu niech podrzuci ,bo je lubie. Sw. Antonio mi odmowil i do pracy pewnie pojade w zimowych. Z gory dziekuje :)
HURA ZNALAZLY SIE: Dopiero jak zaczalem spanikowany biegac po mieszkaniu,myszkujac po wszystkich katach pojawil sie przewodnik. Ha zobacz do auta.- sprawdzilem nie bylo. Na to on . A nie wsadziles do walizki,przeciez bierzesz ja do pracy.- Nie bylo.Sprawdddddz w piiiwnicy. Toc byles tam w wyobrazni.- tez nie bylo.
A jak sie zostawia buty w mieszkaniu ty gamoniu. No do szafki ,odpowiadam ,ale tam juz szukalem. Gdyby zona je tam schowala to bym znalazl.Zaprowadzil mnie do szafki z butami i ja patrze . Sandalki stoja jak byk.
|