oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nowa Wersja Strony Darka Sugiera!+sonda
Jakiej przeglądarki internetowej użwasz?
W czym przegladasz www?
Mozilla Firefox [ 21 ] ** [51.22%]
Internet Explorer [ 9 ] ** [21.95%]
Opera [ 10 ] ** [24.39%]
Inna [ 1 ] ** [2.44%]
Suma głosów: 45

Nevar
post 14.05.2007 - 22:02
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam serdecznie wszystkich OBE Maniaków ;]

Jako moderatorzy strony, www.obemaniak.pl, wraz z djnoizzem mamy przyjemność poinformować Was, że już DZISIAJ pojawi się nowa, lepsza i aktualna wersja strony Darka!

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!

Edit:
I tak jak obiecywałem nowa wersja strony ruszyła! :) Piszcie proszę w tym temacie swoje za i przeciw odnośnie nowej wersji. Chcemy znać Wasze opinie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Discoverer
post 16.05.2007 - 12:55
Post #2

OBE Maniak 41
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

"Płynność" jest fajnie zrobiona tyle ze występuje mały drobiazg przy zmianie tematu najpierw widzę u góry i na dole dwa białe tła, które znikają po sek. i pojawia się czarny gradient. Czy można te przejścia zrobić tak, aby uniknąć tych białych belek:)
Oraz zastanawiam się czy ten czarny gradient u góry i na dole to dobra rzecz przy 800x600 nie wygląda to za ciekawie wiele przysłania tekstu oraz ta czerń jest zbyt przytłaczająca to trochę robi stronę mroczną(może by zmienić kolor górną i dolną przysłonę na żółty, lub całkiem zlikwidować ew. pomniejszyć)
Czarne boki Kliszy dałbym, na maksa w lewo i w prawo. Istotne jest, aby tematy się za długo nie dogrywały przy przejściach.

noizz trochę na marudziłem wiem:)

Pozdrawiam

+Quote Post
noizz
post 16.05.2007 - 13:16
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(Discoverer @ 16.05.2007 - 13:55) *
"Płynność" jest fajnie zrobiona tyle ze występuje mały drobiazg przy zmianie tematu najpierw widzę u góry i na dole dwa białe tła, które znikają po sek. i pojawia się czarny gradient. Czy można te przejścia zrobić tak, aby uniknąć tych białych belek:)

Mozna. Zainstalowac normalna przegladarke :) Bo niestety IE nie obsluguje przezroczystosci (chociaz powinien), przynajmniej ten w wersji <=6. IE7 powinien sobie juz radzic. Kombinatorskim sposobem, po zaaplikowaniu filtrow CSS korzystajacych z DirectX'a przezroczystosc sie laduje. Niestety trwa to chwile i nic z tym nie da sie zrobic.

CYTAT
Oraz zastanawiam się czy ten czarny gradient u góry i na dole to dobra rzecz przy 800x600 nie wygląda to za ciekawie wiele przysłania tekstu oraz ta czerń jest zbyt przytłaczająca to trochę robi stronę mroczną(może by zmienić kolor górną i dolną przysłonę na żółty, lub całkiem zlikwidować ew. pomniejszyć)
Czarne boki Kliszy dałbym, na maksa w lewo i w prawo. Istotne jest, aby tematy się za długo nie dogrywały przy przejściach.

0.O Bosh! To ktos jeszcze siedzi na rozdzielczosci 800x600?!?!? No na to nie wpadlem :p Strona od 1024x768 w gore wyglada calkiem przyzwoicie. Paski juz sa pomniejszone, ale z poszerzenia kliszy chyba nici. Klisza to klisza i musi wygladac jak klisza :)

CYTAT
noizz trochę na marudziłem wiem:)

Krytyka zawsze sie przydaje. Klika osob juz mi pomoglo znajdujac bledy na strone. Jak macie jakies sugestie to piszcie tutaj, albo na maila.

+Quote Post

Posty w temacie
2 Stron V   1 2 >

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park