Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Oobe A Sny Prorocze I Przeczucia..., pytanie...
Różowa
post 07.10.2008 - 20:55
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2652

Jakis czas temu cwiczylam OOBE, skonczylo sie tylko na LD i dalej nie bylam w stanie cwiczyc OOBE, zaczely sie pojawiac sny, ktore potem w rzeczywistym swiecie mialy miejsce (ale tylko w zwiazku z jedna osoba bardzo wazna dla mnie, i odbywaly sie dokladnie tak samo..). Po jakims czasie wszystko sie skonczylo i przeszlo, ale teraz wrocilo na nowo mam dziwne przeczucia , czuje kiedy kiedy ta osoba o mnie mysli, czasem wyczuwam jej nastrojw kiedy jej nie ma... na dodatek jest teraz ktos inny wazny w moim zyciu i mam dokladnie to samo - sny, czasem 'rzeczywiste', czasem skladajace sie z symboli, ale jak sie przebudze zaraz nasuwa mi sie interpretacja sama 0_o i czuje , co sie stanie mniej wiecej... czyzby otworzyl sie jakis 'kanal' dzieki tym cwiczeniom OOBE...??? Czemu akurat w kontekscie tych osob..??
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ldreamer
post 06.11.2008 - 21:33
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 5537

ja jak na razie miałem jeden sen proroczy.
Zgadzał się tylko sam fakt, jednak wg. mnie to nie mógł być przypadek.

Przyśniło mi się że odwiedzam kolegę, którego znam od dwóch lat.
przyśniło mi się. A wieczorem przyszedł i poprosił o to abym do niego wpadł i spróbował coś zdziałać z jego kompem bo mu nie działa.
Scenariusz i sceneria snu nie zgadzają się z rzeczywistością ale sam fakt że coś takiego mi się przyśniło mówi sam za siebie.

Czy próbował ktoś z WAS obserwować wydarzenia z przyszłości poprzez LD?
to jest coś nad czym zaczałem pracować od wczoraj i mam już jakieś wyniki, niestety negatywne.
ale to dopiero pierwsza próba :D :) jestem przekonany że jest to możliwe :)

podobno w mentalkach też ale mentalki to jest już wyższa szkoła jazdy a ja jeszcze noobek jestem :P :)
pozdrawiam ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic