CYTAT(ldreamer @ 06.11.2008 - 22:54)

mądrością od tego tekstu nie tryska ;P
nie mając pojęcia kim jestem, polecasz mi pracę nad sobą ;P myślę, że lepiej patrz na siebie bo każdy będzie odpowiadał za swoje błędy i niedopatrzenia
Bumerang ma racje,więc chociaż raz posłuchaj i nie szukaj w tym podstępu . Proszę cię także o nie kopiowanie śmiesznych informacji (typu kilku postów wyżej o kreowaniu przez podświadomość )Człowiek ma klika ciał (nie tylko fizyczne i astralne Ldreamer) te ciała nie są skrępowanie ramami czasu, więc czy widzisz problem ? Postaraj się sam dojść do informacji,strzelasz na forum ślepakami i myślisz,że znajdzie się kto głupszy od ciebie i ci uwierzy(twierdze na podstawie przeczytanych postów któreś ty napisał )Czy naprawdę chcesz widzieć przyszłość ? Czy sądzisz że przyszłość istnieje dla poj. jednostki . Jeżeli tak to zaraz idę wieszać linę w celu zakończenia mojego marnego żywotu,życie i tak nie ma sensu ,jeżeli wszystko jest z góry zaplanowane. Dremaer czy wiesz co to jest WOLNA WOLA? Zastanów się nad tym, potem możesz pisać co chcesz,ale niech to raczej będą zdania pytające niż twierdzące, bo z potrzeby szybkiego zaistnienia na forum pleciesz czasami bzdury .
p.s
Nie mówię,że mam racje w 100% ale na podstawie mojej kilkuletniej wiedzy,mogę powiedzieć - Tak,najprawdopodobniej się nie mylę,ale czy na pewno ? Wczoraj zgwałcili zakonnnice i likwidują klasztory,więc możesz się ze mną posprzeczać ,bo wszystko się zmienia .