|
Cialka da sie udowodnic, hm przynajmniej mnie sie to zawsze udaje- Sporo ludzi z moja pomoca je znalazlo i jeszcze wiecej znajdzie w przyszlosci. Swiadomy nauczyciel przyspieszy rozwuj ucznia, podsuwajac na czas rade. Zaoszczedza sobie wtedy taki szukajacy niedowiarek meczarni. Ludzie strasznie kwicza z radosci gdy je odnajduja. Im bardziej ktos jest sceptyczny, tym ciezej mu sie otworzyc. Sa tacy, co cale swoje wnetrze ignoruja, wszelkie doznania maja za nic,- z takimi to sie poddaje, nawet nie probuje dyskutowac , bo konczy sie zawsze szyderczym smiechem. Z tymi przeczuciami to mam ich ostatnio straszna inwazje. Zaklucaja mi normalne bycie sobie leniuszkiem. O rety, nie myslalem , ze te cwiczenia na cialkka moga tak zmienic postrzeganie. Ostatnio parkowalem na gorce, oczywiscie hamulec zaciagniety i jedynka wlaczona. Nagle ciagnie mnie astralne na boki i wplywa wmoj umysl mentalne ostrzezenie. Rozgladam sie dookola, zdziwiony . - co sie dzieje. Niczego nie postrzegam. Sprawdzam ponoiwnie hamulce i rozgladam sie po gorce, oceniajac niebezpieczenstwo, stoczenia sie auta. Zignorowalem, zatapiajac sie 2 dni w pracy. Po przyjezdzie dowiedzialem sie , ze dzien wczesniej auto kolegi stoczylo sie z gorki na miazge. Szkoda, ze nie zwrocilem uwagi na to doznanie. Towarzyszyla mu masa dodatkowych informacji. Nie poszedlem za nimi,ignorujac je, nie spodziewajac sie czegos w nich sensownego. Wszyscy snimy ten sam sen w......., informujac sie nawzajem o naszych przygodach.
|