Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Oobe A Sny Prorocze I Przeczucia..., pytanie...
Różowa
post 07.10.2008 - 20:55
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2652

Jakis czas temu cwiczylam OOBE, skonczylo sie tylko na LD i dalej nie bylam w stanie cwiczyc OOBE, zaczely sie pojawiac sny, ktore potem w rzeczywistym swiecie mialy miejsce (ale tylko w zwiazku z jedna osoba bardzo wazna dla mnie, i odbywaly sie dokladnie tak samo..). Po jakims czasie wszystko sie skonczylo i przeszlo, ale teraz wrocilo na nowo mam dziwne przeczucia , czuje kiedy kiedy ta osoba o mnie mysli, czasem wyczuwam jej nastrojw kiedy jej nie ma... na dodatek jest teraz ktos inny wazny w moim zyciu i mam dokladnie to samo - sny, czasem 'rzeczywiste', czasem skladajace sie z symboli, ale jak sie przebudze zaraz nasuwa mi sie interpretacja sama 0_o i czuje , co sie stanie mniej wiecej... czyzby otworzyl sie jakis 'kanal' dzieki tym cwiczeniom OOBE...??? Czemu akurat w kontekscie tych osob..??
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ldreamer
post 07.11.2008 - 15:13
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 5537

nie pisze poto żeby zaistnieć na forum ;] po prostu mi sie nudzi :D zresztą potrzebuję informacji jak każdy początkujący i nie wnioskuj z tego że jestem głupi.
O tych ciałach stary to też nie powinieneś mówić twierdząco bo nie masz sposobu na udowodnienie, że istnieje jakieś ciało oprócz fizycznego ;]
dobrze wiesz ze niepewności jest więcej niż danych

nie mówisz ze masz racji na 100%, a prawie każde zdanie na górze jest twierdzące... ;]
nie udowodnisz mi, że masz rację poprzez wmawianie mi że jestem głupi :)
pozdrawiam ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 07.11.2008 - 16:47
Post #3

cialka.net
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Cialka da sie udowodnic, hm przynajmniej mnie sie to zawsze udaje- Sporo ludzi z moja pomoca je znalazlo i jeszcze wiecej znajdzie w przyszlosci.
Swiadomy nauczyciel przyspieszy rozwuj ucznia, podsuwajac na czas rade.
Zaoszczedza sobie wtedy taki szukajacy niedowiarek meczarni. Ludzie strasznie kwicza z radosci gdy je odnajduja. Im bardziej ktos jest sceptyczny, tym ciezej mu sie otworzyc. Sa tacy, co cale swoje wnetrze ignoruja, wszelkie doznania maja za nic,- z takimi to sie poddaje, nawet nie probuje dyskutowac , bo konczy sie zawsze szyderczym smiechem.
Z tymi przeczuciami to mam ich ostatnio straszna inwazje. Zaklucaja mi normalne bycie sobie leniuszkiem. O rety, nie myslalem , ze te cwiczenia na cialkka moga tak zmienic postrzeganie.
Ostatnio parkowalem na gorce, oczywiscie hamulec zaciagniety i jedynka wlaczona. Nagle ciagnie mnie astralne na boki i wplywa wmoj umysl mentalne ostrzezenie. Rozgladam sie dookola, zdziwiony . - co sie dzieje. Niczego nie postrzegam. Sprawdzam ponoiwnie hamulce i rozgladam sie po gorce, oceniajac niebezpieczenstwo, stoczenia sie auta.
Zignorowalem, zatapiajac sie 2 dni w pracy.
Po przyjezdzie dowiedzialem sie , ze dzien wczesniej auto kolegi stoczylo sie z gorki na miazge.
Szkoda, ze nie zwrocilem uwagi na to doznanie. Towarzyszyla mu masa dodatkowych informacji. Nie poszedlem za nimi,ignorujac je, nie spodziewajac sie czegos w nich sensownego. Wszyscy snimy ten sam sen w......., informujac sie nawzajem o naszych przygodach.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic