Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Oobe A Sny Prorocze I Przeczucia..., pytanie...
Różowa
post 07.10.2008 - 20:55
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2652

Jakis czas temu cwiczylam OOBE, skonczylo sie tylko na LD i dalej nie bylam w stanie cwiczyc OOBE, zaczely sie pojawiac sny, ktore potem w rzeczywistym swiecie mialy miejsce (ale tylko w zwiazku z jedna osoba bardzo wazna dla mnie, i odbywaly sie dokladnie tak samo..). Po jakims czasie wszystko sie skonczylo i przeszlo, ale teraz wrocilo na nowo mam dziwne przeczucia , czuje kiedy kiedy ta osoba o mnie mysli, czasem wyczuwam jej nastrojw kiedy jej nie ma... na dodatek jest teraz ktos inny wazny w moim zyciu i mam dokladnie to samo - sny, czasem 'rzeczywiste', czasem skladajace sie z symboli, ale jak sie przebudze zaraz nasuwa mi sie interpretacja sama 0_o i czuje , co sie stanie mniej wiecej... czyzby otworzyl sie jakis 'kanal' dzieki tym cwiczeniom OOBE...??? Czemu akurat w kontekscie tych osob..??
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ketrab
post 07.11.2008 - 21:08
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 496

CYTAT(ldreamer @ 07.11.2008 - 17:16) *
dobrze, okej.
Ale powiedzmy sobie szczerze: to że mam takie a nie inne przekonanie, wynikające z mojego na razie drobnego doświadczenia, wcale nie oznacza że jestem głupi ;]
uważaj na słowa, Ketrab. wystarczyło powiedzieć że jestem w błędzie. Ja się tam nie urażam ale takie teksty możesz mi pisać na pw a nie na forum ;/

Widzisz, dreamer znów widzisz to co chcesz widzieć a nie to co jest, bijesz tam gdzie patrzysz czy patrzysz tam gdzie bijesz? rozpatruj to z perspektywy bijące(mającego zeza) i bitego . Niby to samo a jednak
inaczej. Głupszy od ciebie nie oznacza że jesteś głupi( zależy kto jest tym głupszym ) Ja np jestem głupszy od Zbyszka, ty jesteś głupszy od siebie- jutro ale za to mądrzejszy od siebie- wczoraj.

CYTAT(Zbyszek @ 07.11.2008 - 17:36) *
jeśli sie wkurzyłeś to zrób coś z tego użytecznego.Postaraj się rozpoznać w umyśle ident tego wyobrażonego Ketraba. Odczuj kilkakrotnie intensywność tego uczucia , przyglądając się czy cie przypadkiem gdzieś nie wyrwało w wyobraźni. Na pewno odwiedziłeś nieświadomie swoich sprzymierzeńców, kolegów, przyjaciół, by sie pożalić na niesprawiedliwość., jeśli to zobaczysz to postrzeżesz wkrótce resztę.

Tak, inaczej gdy się wkurzysz,popsujesz sobie dzień,podobne przyciąga podobne.Wracając do ciałek,
otwierając się na to doświadczenie,postrzegasz (sytuacje) częściej i z pozytywnym skutkiem ich dalszych weryfikacji.Raczej popadam w stan natychmiastowego przeczucia w przedziale od kilku sekund do paru minut,czasami zdarzają się rodzynki(nie z bruklinu) po czasie kilku godzin ,raczej rzadziej niż częściej
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic