|
|
17.05.2007 - 21:48
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Siema
Co jakiś czas miewam rózne senne przygody wiec postanowiłem kolejna opisac. Dzisiejszej nocy poszedlem spac bez zadnych zamiarow wychodzenia z ciala, wsumie to trche ostatnim czasem zapomnialem o tym wszystkim i chodzilem spac szybko bez zadnych prob wychodzenia z ciała. Dobra ale do rzeczy ... cos mi sie sniło ale nie pamietam co, pamietam tylko ze zorientowalem sie ze snie i wtedy naszła mnie mysl zeby wyjsc z ciała, momentalnie poczułem ze zaczynam sie odlepiac i unosic nad lózkiem. Nagle zobaczyłem to wszystko z innej perspektywy, widziałem siebie lezacego na łózku i drygiego siebie, przezroczystego unoszacego sie nad spiącym ciałem, trwało to moze z 3 sekundy po czym znowu znalazłem sie nad łozkiem. Wygladalo to tak jakbym sie rozdwoił po wyjsciu z ciala i obserwował sobie mnie spiacego i astralnego. Pózniej poczulem jakbym byl strasznie ciezki i zaczalem powoli opadac. Opadałem bardzo powoli i czulem jak przenikam przez podloge pozniej przez kolejna (mieszkam w bloku na 5 pietrze) opadłem 2 poziomy nizej,patrzyłem w gore i widzialem te podlogi przezroczyste a wzrok skupiłem z moim łożku ktore jako jedyne wygladalo normalnie i sprawialo wrazenie jakby sie unoislo w powietrzu (wlasnie przez to ze wsztystko inne bylo przezroczyste), caly czas lecialem w dol i nie moglem z tym nic zrobic wiec pomyslalem ze pora wracac do ciala i tak sie stało. Obudzilem sie i pamietam ze bylem zafascynowany tym rozdwojeniem, krotko to trwalo ale bylo piekne moc zobaczyc siebie spiacego i unoszacego sie nad cialem, jednoczesnie czujac wszytskie 3 moje ja, cos pieknego. |
|
|
|
![]() |
17.05.2007 - 23:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
1. To był tylko sen
2. Masz rozdwojenie jaźni 3. Dokonałeś astralnej bilokacji 4. Ch... wie, co sie stało Ja bym to zdiagnozował na jeden z tych sposobów. |
|
|
|
Wojownik Kolejna Przygoda 17.05.2007 - 21:48
daywalker Mozliwe ze wyszedles z ciala astralnego... czy byl... 18.05.2007 - 00:30
Zbyszek Po tek Darkowej kompromitacji musze cos rozsadnego... 24.05.2007 - 20:36![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |