|
|
18.10.2008 - 10:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No więc zacznę od tego, że miałem bardzo udane 4+1 tej nocy tyle że bez utrzymania świadomości :D
w trakcie 30-40 minutowego snu miałem 2 ld ;] jedno mi się rozpłynęło po minucie a drugie było całkiem mocne :) wykorzystałem je do zbadania pewnej dość znanej techniki. A oto ona: HIGHER=CLOSER dość prosta i nieskomplikowana technika do przechodzenia z ld w OBE albo AP. polega na locie w górę, coraz wyżej i wyżej, z premedytacją wyjścia z ciała w AP albo OBE :) ----------------------------- Chciałbym abyście opisali swoje przeżycia podczas badania tej metody ( bo na pewno niektórzy z was już jej spróbowali ), ponieważ chcę porównać wasze doświadczenia z moimi. Jak się okaże, że nikt tej metody nie spróbował, będę czekał aż ktos spróbuje, wypowie się a wtedy ja napiszę jakie miałem przy tym przeżycia. ps. Nie doszło do wyjścia przez mój durny lęk przed OBE ;/ reszte opowiem po waszych postach bo doświadczenie naprawdę potężne ;) |
|
|
|
![]() |
10.11.2008 - 21:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
spróbuje tej metody przejścia z ld w oobe ale pierw musze nauczyć sie kontrolować ld heh :D ps. ta metoda jest już nieaktualna bo umiem bezpośrednio z ld przejść w wibracje :) i wyjść więc to już raczej niema sensu ;P w zasadzie nie wiem czy bezpośrednio w ld nie można wyjść :P spróbuj podczas ld wstać z łóżka są 2 możliwości albo zabijesz ld albo nie i będziesz miał wyjście :P |
|
|
|
ldreamer Z Ld W Oobe, Czyli Technika "higher=closer" 18.10.2008 - 10:36
Silverka to polecam zapisac w notatniku ;) poza tym grat LD... 18.10.2008 - 10:40
ldreamer taa wiem że nie jest nowa :D droga Silverko : jak... 18.10.2008 - 10:57
Zuben Skoro nie czujesz strachu przed LD to czemu tak ba... 18.10.2008 - 13:03
ldreamer jest też inna metoda ;P
ja dawałem polecenie ... 18.10.2008 - 13:37
stasiakus spróbuje tej metody przejścia z ld w oobe ale pi... 10.11.2008 - 18:40
tom albo zabijesz ld
albo nie i będziesz miał wyjśc... 10.11.2008 - 22:07![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |