|
Kołatanie serca wywołane jest strachem ;) dlatego przeżywaj w wyobraźni całą sytuacje tak jak chciałabyś by przebiegała. Tak oswój sie z tym jak najbardziej :) A to doświadczenie z przed dwóch lat, widzisz... w paraliżu przysennym, czy też w głębokim transie jak i podczas świadomego snu, duży wpływ na Twoje ciało i psychike maja autosugestie itp to był zwykły sen, zapewne wynik jakichś lęków czy stresów w życiu codziennym. Paraliż mógł po prostu uwidocznić sie w wizji sennej, często tak miałem za dziecka, jak śnił mi sie jakiś potwór i ze strachu mnie sparaliżowało, nie mogłem sie ruszyć a potwór sie zbliżał :D potem czerń przed oczami, czucie już ciała, chwila jeszcze paraliżu... i qniec:) "Potem się jakoś dobudziłam i już nie czułam żadnych objawów. Czułam coś w okolicach serca także to na pewno się naprawdę działo" ...tak więc po obudzeniu czułaś ból czy nie?;p jak czułaś, to tak jak wspomniałem z tymi sugestiami, jak w hipnozie ;> zresztą, lęki, martwienie sie czy choćby nienawiść mają zgubny wpływ na ciało i psychikę :-) aloha
|