oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ld A środki Uspokajające/nasenne
Ragnar
post 30.07.2008 - 15:31
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam
przypuszczam że temat już gdzieś się pojawił bo taki widziałem ale jakiś czas temu kiedy jeszcze ld było dla mnie czystą teorią. Wczoraj w nocy osiągnęłem upragniony cel ale jako że mam problemy z zasypianiem to przed snem walnąłem sobie tablete nasenną jakiś wyciąg z melisy, magnez i szyszki chmielu. Odzyskałem świadomość w trakcie snu ale to trwało jakieś 10-15 sekund no i miałem bardzo ograniczone możliwośći jak na ld :/ czy środki uspokajające mają jakiś większy wpływ na długość i jakość LD ?
jeśli gdzieś przeoczyłem to wybaczcie ale nowy jestem na forum i pomimo prób nie udało mi się znaleść
HEIL
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
MetaPsyche
post 23.11.2008 - 22:23
Post #2

Niepoprawny racjonalista
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Estazolam to właśnie benzodiazepinka. Miałem okazję 2 razy wziąć inny lek z tej grupy. Zasypianie jest wtedy bardzo przyjemne (może to subiektywne odczucie, bo po prostu nie mogłem spać od 60 godzin, więc samo zwykłe zasypianie byłoby w ch przyjemne ;] ). Po obudzeniu zapamiętałem, że w nocy się budziłem i wykazywałem jakąś tam aktywność na łóżku, ale jak się nad tym zastanowiłem to okazało się, że widziałem to, czego widzieć nie mogłem znajdując się w łóżku. Mogło to być OBE z jakiegoś rodzaju "upośledzoną" świadomością, zwykły sen (choć bardzo realistyczny), albo wspomnienie czegoś co nigdy nie miało miejsca w takiej formie jak to zapamiętałem (zjawisko takie może u niektórych osób wystąpić po przyjęciu benzo)... Tak czy inaczej benzo do OBE się nie nadaje, bo nawet jeśli pomaga osiągnąć ten stan to upośledza świadomość... no chyba że jej działanie na tej płaszczyźnie jest różne dla różnych osób.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park