Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Ld A środki Uspokajające/nasenne
Ragnar
post 30.07.2008 - 15:31
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 4747

Witam
przypuszczam że temat już gdzieś się pojawił bo taki widziałem ale jakiś czas temu kiedy jeszcze ld było dla mnie czystą teorią. Wczoraj w nocy osiągnęłem upragniony cel ale jako że mam problemy z zasypianiem to przed snem walnąłem sobie tablete nasenną jakiś wyciąg z melisy, magnez i szyszki chmielu. Odzyskałem świadomość w trakcie snu ale to trwało jakieś 10-15 sekund no i miałem bardzo ograniczone możliwośći jak na ld :/ czy środki uspokajające mają jakiś większy wpływ na długość i jakość LD ?
jeśli gdzieś przeoczyłem to wybaczcie ale nowy jestem na forum i pomimo prób nie udało mi się znaleść
HEIL
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SORROW
post 24.11.2008 - 10:05
Post #2

Guests

Polecam PIRACETAM . Looknijcie na necie jakie ma dzialanie i czy jest pożądzane w oobe /ld.

NADMIENIAM : nie polecam nikomu zażywać , info tylko dla ''zorientowania się '' jako ciekawostka.
+Quote Post
MetaPsyche
post 24.11.2008 - 18:50
Post #3

Niepoprawny racjonalista
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 703

CYTAT(SORROW @ 24.11.2008 - 10:05) *
Polecam PIRACETAM . Looknijcie na necie jakie ma dzialanie i czy jest pożądzane w oobe /ld.

NADMIENIAM : nie polecam nikomu zażywać , info tylko dla ''zorientowania się '' jako ciekawostka.

W necie różne rzeczy można wyczytać. Znalazłem trochę info o tym leku, ale te informacje czasem wykluczają się nawzajem.

Nie jestem pewny czy nie nasili to u mnie bezsenności, ale chętnie posłużę za królika doświadczalnego. Ale jedno pytanie mam do kogokolwiek kto to brał: Działa już za pierwszym razem, czy trzeba brać regularnie żeby były efekty? Bo w necie czytałem różne opinie na ten temat...
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic