Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Drugie Wyjście, Dziwna sytuacja
AlucarD
post 27.11.2008 - 16:58
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 5913

Podczas mojego drugiego wyjścia nie spotkałem swoich "przyjaciół"...znalazłem się w pokoju widzenie było nieostre tak więc potarłem palcami dywan i pomogło...najlepsze jest to ze widziałem ten dywan jak gdyby moje oczy znajdowały się pare centymetrów od niego...nie mogłem co prawda przeniknąć przez szybę na zewnątrz...spróbowałem więc unieść się w górę...poczułem wibracje i powoli zacząłem się unosić...zaszokował mnie widok pustego łózka...czy to możliwe żebym nie widział własnego ciała??...wisiałem pod sufitem...spróbowałem przejść z pokoju przez sufit do mieszkania sąsiadów...i udało się:D czułem te wszystkie warstwy przez które przechodziłem...jednak cały czas po głowie krążył mi mysl dlaczego nie widzę swojego ciała...po chwili wróciłem do niego (zassało mnie) bo chciałem poruszyć fizyczną ręką...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tom
post 27.11.2008 - 17:03
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

podstawowe lektórki ;p
"wychodząc z ciała fizycznego opuszczasz świat fizyczny"... owszem, można tu spekulować że jest możliwość dostrojenia sie do fiz świata, jednak Twoje ciało leżące na łóżku w tym przypadku jest iluzją. Wiec jego brak jest niczym tragicznym

aloha
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic