Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> I-doser I Oobe (pytania)
Diko
post 29.11.2008 - 18:18
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 6358

Witam jestem nowy na tym forum i od nie dawna zajmuję się OOBE i i-doser i mam takie pytania:

1. Jeżeli używam i-dosera i włączam np. "alcohol" to jej skutki beda dopiero po przesluchaniu calego nagrania czy w trakcie ?
2.Jak długo trwają i-dosery? np: alcohol??
3.Jak slucham i-dosera "Out My Body" to mam go puscic w trakcie odpoczywania czy przed odpoczywaniem żebym mogł poczuc dosw. poza ciałem?
4.Sciaglem sobie plik mp3 pt: "Lucid dreaming with Volves"(chyba wiecie o co chodzi) i czy mam to puscic podczas spania czy przed spaniem? żeby znaleźć sie w świadomym śnie.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Danrizz
post 30.11.2008 - 08:32
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 909

I-doser to fajna sprawa,jednak wymaga ona sporego doświadczenia. Na początku najprawdopodobniej nie zadziała na Ciebie żaden dos. Nie zmienia to faktu,ze powinieneś ich słuchać. Prawdziwe efekty (te zawarte w opisach) powinieneś zauważyć najwcześniej po jakimś miesiącu korzystania. Idealnie to tak ok pół roku do 100% działania dosów (przynajmniej według doswiadczenia moich przyjaciół. Ja wolę hemi sync ;)).

A na pytania odpowiedział Ci już Mano.

"Lucid dreaming with Volves" powinieneś słuchać przed snem (Całośc dosa) koncentrując się na tym,że w nocy będziesz mieć ld. Jak się śkończy to zwyczajnie zdejmij słuchawki i połóż się spać. Przed snem jeszcze powiedz sobie którtką afirmację pokroju 'dzisiaj będę mieć świadomy sen' i powinno Ci się spokojnie udać. :] Żadnych wątpliwości tylko wiara w sukces.

Pozdrawiam i powodzenia.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic