|
Mądrze,że sięgasz po metody mistrzów...ale przejdźmy do pytań. ;]
1.Proste - będziesz wibrował. ;] A tak serio - istnieje kilka teroii związanych z wibracjami. Wielu twierdzi,że "wibracje są bramą do oobe" (ale nie są też wcale konieczne, w końcu wielu podrózników w ogóle ich nie czuje)... i kurcze ciężko się z nimi nie zgodzić. Wrażenie to pojawia się w momencie kiedy Twoja świadomość zacznie uaktywniac sie w 'drugim ciele' - jest to moment poprzedzający wyjście. 2.Jak wibracje się skończą - to skończyła się i próba. ;] Chyba,że uda Ci się je przywołać spowrotem. Pytanie powinno brzmieć - 'co robic W TRAKCIE wibracji'. I tutaj to juz Twoja sprawa. Można powiedzieć,że wtedy jest najlepszy moment na użycie tych wszystkich kozackich wizualizacji... choć czasem wystarczy jedna myśl (np. "chcę się unieść") i jesteś poza. indywidualna sprawa kazdego podróznika. Rób to co jest Ci wygodniejsze. ;] 3.Tak możesz choć z pewnymi ograniczeniami. Możesz wrócić kiedy zechcesz - za to nad 'czasem' całej eksterioryzacji raczej nie zapanujesz. Chooociaż....kim jestem ja aby to oceniać. ^^ 4.Pomyśl o powrocie. Wyraź chęć powrotu... róbta co chceta - i tak jestem przekonany,że powrót będzie dla Ciebie raczej przekleństwem. :] W końcu tyle tam do roboty. ;] 5. Wrócisz do ciała.
|