Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> I-doser I Oobe (pytania)
Diko
post 29.11.2008 - 18:18
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 6358

Witam jestem nowy na tym forum i od nie dawna zajmuję się OOBE i i-doser i mam takie pytania:

1. Jeżeli używam i-dosera i włączam np. "alcohol" to jej skutki beda dopiero po przesluchaniu calego nagrania czy w trakcie ?
2.Jak długo trwają i-dosery? np: alcohol??
3.Jak slucham i-dosera "Out My Body" to mam go puscic w trakcie odpoczywania czy przed odpoczywaniem żebym mogł poczuc dosw. poza ciałem?
4.Sciaglem sobie plik mp3 pt: "Lucid dreaming with Volves"(chyba wiecie o co chodzi) i czy mam to puscic podczas spania czy przed spaniem? żeby znaleźć sie w świadomym śnie.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Diko
post 01.12.2008 - 15:22
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 6358

dzięki bardzo, pomogliście mi, ale teraz mam kolejny zestaw pytań :D:D dotyczących i-dosera.
Sciągłem sobie i-dosera ze wszystkimi dragami chyba 192...
Z tej strony: http://www.i-doser.pl/doses/wszystkie/ zawsze przed użyciem dosera czytam sobie opis draga...

Ale przejdźmy do pytań:P
1. Od jakich doserów powinienem zacząć, podajcie nazwy i co się ze mną będzie działo po przesłuchaniu całego dosera.
2. Uruchomiłem sobie dosea: Nitrous on trwa 10 minut, ale jakoś się bałem nie wiem czemu, czy jeżeli odsłucham tego dosera to mogę potem jego skutki opanować?
3. Jakie dosery polecacie i które na was zadziałały?
Profile CardPM
+Quote Post
michu19931
post 01.12.2008 - 16:40
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 5349

Z tymi dosami to jest tak, że nie do końca jest tak jak na tej stronie :) Po pierwsze na każdego działa trochę inaczej.. Po drugie pytanie czy w ogóle działa - na mnie nie. Po przesłuchaniu Tripa troszeczkę mnie zemdliło i nic poza tym, a chyba nie o to chodzi ;] Możesz spróbować sobie właśnie Nitrous, Mariuana... zresztą na mnie nie działa. Próbuj co chcesz, nie umrzesz od tego ;p
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic