oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Obe I Dziewczynka W Moim Mieszkaniu?, Czyżby OBE?
alanix2
post 08.12.2008 - 00:06
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

WItam wszystkich sennych podróżników.
Od jakiegoś czasu interesuję się sprawami snu, kontroli nad snem.
Jak byłem dzieckiem to reżyserowanie snów było dla mnie czymś łatwym. W miarę dojrzewania ta umiejętność zanikła. Raz na jakiś czas mam świadome śnienie tylko że nie zawsze to kontroluję. Parę razy miałem paraliż senny. Byłem na wpół rozbudzony, częściowo miałem otwarte oczy i mi się 2 obrazy ponakłądały, jeden ze snu a drugi rzeczywistość. Śniło mi się chyba coś niedobrego. Spałem akurat z kolegą i jedyna co potrafiłem zrobić to ruszyć palcem zeby mnie obudził. Na szczęście poczuł i mnie wyciągnął z tego snu. Do czego zmierzam. Parę razy jak miałem taki paraliż to coś dziwnego się działo ze mną. Raz widziałem jakąś dziwną postać w moim pokoju, byłem przerażony i chciałem się obudzić, po mocnym skupieniu udało mnie się. Czy to mogło być OBE??
Wczoraj doznałem największego szoku.
Było popołudnie, zdjałem sobie jakiś tam obiad i poszedłem spać, moj kolega pogasił mi swiatło bo akurat wychodził na msze do kościoła. Miałem jakiś tam sen ktorego jakoś teraz nie pamiętam ale wiem ze się obudziłem, wstałem górną cześcią ciała i usiadłem na łóżku, spodnie były na podłodze tak ja je rzuciłe, na stole był syf jak zwykle, generalnie wszysto identycznie. Byłem przekonany ze wstałem, po czym obruciłęm głowę w prawo i zobaczyłem małą dziewczynkę tak ok 6-8 lat, brunekta, długie włosy i patrzyła na mnie. BYłem totalnie przestraszony i wtedy wiedziałem że coś jest nie tak, przecież ze mną nikt taki nie mieszka.
połozylem się spowrotem i sie chcialem obudzić lecz nie bylo to proste. Ja już się obudziłem tej dziewczynki nie było. Zapalilem swiatlo, telewizor i nie mogłem się uspokoić.
Moje pytanie, czy ja wyszedłem z ciała??? Czy jeśli opuszczamy ciało to widzimy różne postacie, duchy?? Czy mieliście drodzy podróżnicy podobne doświadczenia??? Niech się każdy wypowie, pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Silverka
post 09.12.2008 - 08:11
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

w pierwszym przypradku to hipnagogi obrazy, ktore pojawiaja sie przy glebszym relaksie. Drugi to OOBE, a nie rzaden halucyn. ło matko :P
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park