Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Głosy We śnie
doloreska
post 09.12.2008 - 13:40
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 5005

Nie wiem. Po raz kolejny nie wiem co to było.... :/
Wstałam rano o 5.20 po 4 godzinkach z zamiarem 4+1
Po godzinie położyłam się....zrelaksowałam, odprężyłam i... chyba mi się przydrzemało..... znalazłam się w pracy...sama. Jakiś głos powiedział mi...
-Twój czas powoli dobiega końca. Umrzesz i tak. Chcesz odejść już teraz, czy chcesz jeszcze na chwilę zostać?
Powiedziałam, że skoro mój czas się kończy to chcę już teraz.
Nagle poczułam ogromne ciepło w sercu. Poczułam je naprawdę...i takie dziwne uczucie jakbym przez to serce wychodziła z ciała. Ocknęłam się....Trwało to naprawdę niedługo... nie byłam wystraszona...raczej bardzo spokojna....
Bardzo dobrze słyszałam ten głos ale nie wiem czy należał do kobiety czy mężczyzny....nikogo tam nie było..
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
rynio1982
post 09.12.2008 - 23:37
Post #2

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 5951

To mogła być twoja podswiadomośc robiłaś cos co nie jest racjonalnie wyjasnione, byłaś w odmiennym stanie jakiego nie zaznałaś nigdy. Ja miałem podobnie i często w trakcie świadomego zasypiania ją słyszę. Nawet ostatnio także mnie przestrzegała ja słysze kobiecy głos a może to mój MTJ jest.
Profile CardPM
+Quote Post
doloreska
post 09.12.2008 - 23:58
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 5005

Tylko ja tego nie odczułam jako ostrzeżenie.... tylko jako coś nieuniknionego, co jest oczywiste bo wszyscy śmierć "przeżyjemy"(?)
nie miało to dla mnie znaczenia czy nastąpi to teraz czy później....chociaż wybrałam...teraz:)

Kiedyś, jakiś czas temu słyszałam jak ktoś mnie po imieniu woła...to akurat był kobiecy głos..... hmmm
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic