|
witam. Dzisiaj niechcacy trafilem na to forum, bardzo mnie zainteresowalo, a zwlaszcza wypowiedz monii... Dzisiaj tez dowiedzialem sie czym jest oobe (1 raz slysze to slowo) . Chce powiedziec, ze tez doswiadczylem czegos takiego jak kolezanka - z tym, ze moze jakby kontrolowac swoje sny i ze wie ,kiedy sni jej sie np koszmar i wtedy mowi sobie o tym i sie budzi. Mam 18 lat, w dzieciństwie gdy mialem 8 lat, czesto moglem kontrolowac swoje sny, niemal codziennie - pamietam to... Wiedzialem, że jestem we śnie i chodzilem po domu i czasem wspinalem sie po meblach, wychodzilem na szafe, pozniej z niej skakalem(nie wiem po co, ale moze po to by sie obudzic) i leciaaaaałem, wtedy sie budzilem... Byly tez inne sny- gdy bylem juz troche starszy - np ..snily mi sie jakies czarownice(?) itp ktore chcialy mi zrobic cos zlego, ale ja wiedzialem, ze to jest sen i po prostu mowilem do nich: "wyp****alać!" i one znikaly a ja sie nadal nie budzilem( bo nie chcialem sie budzic) myslalem sobie o tym, co bym chcial zeby mi sie przysnilo i tak sie stawalo np. chcialem spotkac jakas fajna dziewczyne i sie pojawiala, pozniej chcialem ja pocalowac i tak sie stawalo, pozniej posuwalem sie dalej (...) ;-) ... az w koncu sie budzilem. Snilo mi sie tez, ze mieszkałem w willi z basenem ,ze jezdzilem ferrari ale mialem swiadomosc tego, ze to jest sen ,wiec korzystalem z tego robiac rozne rzeczy... czulem nawet przyjemnosc np. z jezdzenia ferrari czy plywania w tym basenie itp. Czy to bylo oobe czy zwykle sny? pozdrawiam
|