oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Lekko Zniechęcony...
Baalberith19
post 22.11.2008 - 01:14
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Otóż staram się regularnie przeglądać posty na temat LD, do tej pory jedynie z pozycji czytelnika, a ostatnio staram się osiągnąć jakiś efekt. Moje zainteresowanie tym odmiennym stanem świadomości zaczęło się po przeczytaniu urywków z książki niejakiego Adama Bytofa i kiedy osiągnąłem już sukces w oobe zabrałem się za świadome śnienie.
Bardzo często miewałem częściowo świadome sny, mianowicie mogłem iść gdzie chciałem, czasem kogoś zabić z własnej woli etc. Do czasu kiedy zacząłem stosować jedną z technik, mającą mi umożliwić kontrolę nad snem. Wtedy najmniejsza choćby świadomość zanikła. Początkowo (bodaj 2 dnia) coś wychodziło, ale było to jednorazowe. Jak to wytłumaczyć? Bo chyba mogę wykluczyć zbyt silną perswazję?
Dodam jeszcze, że nie sypiam zbyt regularnie, zwykle są to 3h od ok. 19-22, a później od ok 3:00 do rana.
Z niecierpliwością czekam na sugestie...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Rasiak-alkoholik
post 13.12.2008 - 19:26
Post #2

Guests

CYTAT
mam problem z obe

stary,ja k*** mam problem z obe już od 2 lat :D
co mam ci doradzić? traktuj k*** życie i OBE jako zabawę,i to wszystko w tym temacie,zresztą sam musisz zrozumieć że OBE nie jest jedynym celem w życiu,oczywiście jest to zaje*isty stan,ale równie fajny jest real,i nawet w realu można znaleźć szczęście,poza tym polecam medytację i ćwiczenie z czakrami :)
a więc stary do k***y nędzy nie przejmuj się,tylko walcz o fazę,a będzie dobrze :)

CYTAT
Dodam jeszcze, że nie sypiam zbyt regularnie, zwykle są to 3h od ok. 19-22, a później od ok 3:00 do rana.

no i to jest główną przyczyną zapewne twoich problemów z ld :)
trzeba pamiętać że LD to sen-świadomy sen,a do tego potrzebny jest,co?sen :D
współczuję ludziom czerpiącym na bezsenność,ponieważ nie mogą wychodzić z ciała(ciężko wtedy jest z OBE,LD)
pozdrawiam was do k***y nędzy!
sorry za przekleństwa,ale trzeba pamiętać że Darek.S też kiedyś klnął jak szewc,ja jestem jego następcą :D
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park