|
|
22.11.2008 - 01:14
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Otóż staram się regularnie przeglądać posty na temat LD, do tej pory jedynie z pozycji czytelnika, a ostatnio staram się osiągnąć jakiś efekt. Moje zainteresowanie tym odmiennym stanem świadomości zaczęło się po przeczytaniu urywków z książki niejakiego Adama Bytofa i kiedy osiągnąłem już sukces w oobe zabrałem się za świadome śnienie.
Bardzo często miewałem częściowo świadome sny, mianowicie mogłem iść gdzie chciałem, czasem kogoś zabić z własnej woli etc. Do czasu kiedy zacząłem stosować jedną z technik, mającą mi umożliwić kontrolę nad snem. Wtedy najmniejsza choćby świadomość zanikła. Początkowo (bodaj 2 dnia) coś wychodziło, ale było to jednorazowe. Jak to wytłumaczyć? Bo chyba mogę wykluczyć zbyt silną perswazję? Dodam jeszcze, że nie sypiam zbyt regularnie, zwykle są to 3h od ok. 19-22, a później od ok 3:00 do rana. Z niecierpliwością czekam na sugestie... |
|
|
|
![]() |
13.12.2008 - 20:14
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wiesz gdybym był początkujący w sprawach ezoteryki to po Twoim poście Rasiak dałbym sobie spokój...(sam temat mówi wszystko "Lekko zniechęcony"
Oczywiście że oprócz obe jest życie codziennie tzw "Real" który jest również piękny. Widać Silverko Rasiak chce zwrócić na siebie uwagę :) Etc jakbyś miała chwilę czasu to z przyjemnością dowiedziałbym się na priv nieco więcej o metodzie Silva ;) jak na razie nikt nie odpowiedział na wcześniejszego mojego posta. Pozdrawiam Vari :) |
|
|
|
Baalberith19 Lekko Zniechęcony... 22.11.2008 - 01:14
Silverka to masz juz odpowiedz :
Dodam jeszcze, że nie sy... 22.11.2008 - 10:32
Baalberith19 Dziennik snów prowadzę od paru ładnych miesięc... 22.11.2008 - 16:05
Varimatras mam problem z obe.Gdy staram się ostatnio wyjść... 13.12.2008 - 19:16
Rasiak-alkoholik CYTATmam problem z obe
stary,ja k*** mam problem z... 13.12.2008 - 19:26
Silverka dopbrze ze nie jestem adminem bo chyba szlag by mn... 13.12.2008 - 19:32
Rasiak-alkoholik cieszę się że moje urozmaicenie do moich postó... 13.12.2008 - 19:38![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |